Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.center domeinnaam registreren

Registreer je .CENTER domein

€29,99
P/JAAR

Over de .center domeinextensie

Een goede domeinnaam op het internet is natuurlijk erg belangrijk voor de vindbaarheid en de uitstraling van je website. Het voordeel van een .center domeinnaam is dat deze daadwerkelijk iets toevoegt aan jouw website, de bezoeker weet immers direct dat het gaat om een center waardoor jouw website zich kan onderscheiden van de rest.

Omdat het .center domein nieuw op de markt is zijn er nog niet zoveel .center domeinnamen geregistreerd, wees er dus snel bij om je gewenste .center domeinnaam te registreren!

Wanneer registreer je een .center domeinnaam?

De .center domeinnaam is een nieuwe extensie die voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. Een .center domeinnaam kan je bijvoorbeeld uitstekend gebruiken voor het promoten van het centrum van een stad.

Een stad is natuurlijk niet het enige waar je een .center domeinnaam voor kan inzetten. Buurtcentra, kunstcentra, callcenters, de .center extensie kan je voor veel verschillende websites inzetten.


Waarom je .center domein bij ons registreren?

Je .center domein kun je bij veel verschillende webhosters bestellen, het verschil zit vaak in de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten bij het registreren van een domeinnaam en waarom je .center domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .center domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.center domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.center domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .center domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .center domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je.
Een .center domeinnaam kun je inzetten voor vele doeleinden. Het promoten van buurtcentra, stadscentra, kunstcentra en callcenters zijn hier voorbeelden van. De .center extensie kan je voor veel verschillende websites inzetten.
Het is bij ons mogelijk om een .center domein anoniem te registreren. Tijdens het bestellen van je .center domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .center domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.