.chat domeinnaam registreren

Registreer je .CHAT domein

€29,75
P/JAAR

Over de .chat domeinextensie

.chat achtergrondinformatie

Recent worden er veel nieuwe domeinextensies toegevoegd. De .chat domeinextensie is daar één van. Door de nieuwe domeinextensies wordt naast de veel gebruikte .nl en .com domeinen meer variatie aangeboden. Dit zal jou helpen in het vinden van dé perfecte domeinnaam.

Het kan gebeuren dat je een mooie domeinnaam hebt bedacht. In de domeinchecker kom je er helaas achter dat jouw domeinnaam al bezet is. Door de komst van o.a. de .chat domeinnaam zijn er weer vele domeinnamen beschikbaar. Mooie, korte, pakkende domeinnamen die bezet waren als een .nl zijn nu weer te registreren als een .chat domein!

Wanneer registreer je een .chat domeinnaam?

Het .chat domein is interessant voor websites die zich bezighouden met communicatie. Het ligt het meest voor de hand om een .chat domein te registreren als je een website over chatten hebt, maar het woord kan ook de betekenis “kletsen” hebben. Je kunt dus gigantisch veel mogelijkheden bedenken voor een .chat domeinnaam. Door een .chat domein te gebruiken voor je website geef je meteen aan je bezoekers aan waar je website over gaat.

De kans dat zoekmachines waarde gaan hechten aan de extensie is heel groot. Een .chat domeinnaam registreren kan er dus voor zorgen dat je hoger scoort in Google. Dit kan ook een reden zijn om op tijd in te stappen.


Waarom voor een .chat domein van sohosted kiezen?

Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Bij SoHosted kom je niet voor nare verassingen te staan waardoor de prijs ineens omhoog gaat. Wij houden van eerlijke prijzen :-).

Vaste lage prijzen

Voordelig een .chat domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.chat domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.chat domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .chat domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .chat domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .chat domeinextensie is gigantisch breed inzetbaar. Je kunt het gebruiken voor chatsites, datingsites of een blog. Doordat chat een Engels woord is, is de naam wereldwijd inzetbaar. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .chat domeinnaam!
Tijdens het bestellen van je .chat domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .chat domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.