.christmas domeinnaam registreren

Registreer je .christmas domein

€39,00
P/JAAR

Over de .christmas domeinextensie

SoHoHo merry christmas! Kerst is bij SoHosted ieder jaar weer één groot feest. Met een kerstactie waar we onze klanten belonen met te gekke prijzen en de kerstman als gastblogger op onze website kon een domeinnaam helemaal in het teken van kerst natuurlijk niet achter blijven! Dus hier is ‘ie dan; de .christmas domeinextensie.

De .christmas domeinnaam is voor iedereen die net zo dol is op kerst als wij bij SoHosted. Of je nu een website met de beste kerstevenementen hebt, tips voor de kerstboom of de groenste kerstbomen van het land hebt, met de .christmas achter je websitenaam weten bezoekers dat ze voor een geslaagd kerstfeest bij jou moeten zijn!

Niet alleen voor kerstfans, ook als je bijvoorbeeld tripjes aanbiedt naar de altijd gezellige kerstmarkten zorgt de .christmas extensie voor wat extra sfeer!

Waarom een .christmas domeinnaam registreren?

De .christmas domeinextensie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele extensies zoals ‘.nl’ of ‘.com’.

  • Opvallende websitenaam: laten we eerlijk zijn; heb je eerder een website gezien die eindigt met .christmas? Precies! Speel als webshop of bedrijf in op dit gezellige feest door er apart een domeinnaam aan te wijden. Bezoekers onthouden deze opvallende naam en komen dus eerder terug. Daarnaast valt de naam op in de zoekresultaten. Beide zorgen voor meer bezoekers!
  • Meer beschikbaar: de .christmas domeinextensie is nieuw en wordt nog niet veel gebruikt. Is dus bijvoorbeeld je websitenaam al bezet met .nl, dan is de kans groot dat deze nog wel te registreren is met de .christmas extensie
  •  Internationaal: met de .nl extensie ben je beperkt tot alleen Nederlandse bezoekers, maar met de .christmas domeinextensie bereik je kerstfans van over de hele wereld!

Bovenstaande voordelen kunnen dus zorgen voor structureel meer bezoekers naar je website, puur door te kiezen voor een extensie die aansluit bij wat je aanbiedt. Het loont dus om na te denken over een opvallende en onderscheidende websitenaam en extensie!

Voorbeelden van een .christmas domein

  • kaarten.christmas
  • kerstmarkten.christmas
  • cadeaus.christmas
  • kerstactie.christmas
  • onlinegadgets.christmas
  • debestefeesten.christmas

Waarom een .christmas domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .christmas domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.christmas domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

christmas domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .christmas domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .christmas domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je christmas domeinnaam voor je registreren. Je kunt dus zonder tussenkomst van ons je domeinnaam registreren. Binnen één minuut dus!
De .christmas domeinextensie is er voor iedereen die houdt van het kerstfeest. Of je nu kerstspullen verkoopt, een speciale kerstactie wilt promoten of busreisjes organiseert naar de jaarlijkse kerstmarkt, met de .christmas domeinnaam kom je helemaal in de kerstsfeer!
Ja, de .christmas domeinextensie kun je verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .christmas domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .christmas domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.