.church domeinnaam registreren

Registreer je .CHURCH domein

€29,75
P/JAAR

Over de .church domeinextensie

.church achtergrondinformatie

Een goede domeinnaam op het internet is natuurlijk erg belangrijk voor de vindbaarheid en de uitstraling van je website. Het voordeel van een .church domeinnaam is dat deze daadwerkelijk iets toevoegt aan jouw website, de bezoeker weet direct dat het gaat om een kerk of kerkgemeente waardoor jouw website zich beter kan profileren. Veel mensen vinden het interessant om kerken te bezichtigen, met de .church extensie kan je bijvoorbeeld een overzicht maken van alle kerken in een bepaalde regio.

Waarom een .church domeinnaam?

De .church domeinextensie is gericht op kerken. Deze domeinnaam is daardoor erg geschikt voor bijvoorbeeld de website van een kerkgemeente. Door de internationale insteek van het .church domein kan deze extensie goed gebruikt worden voor internationale gemeenschappen.

Wil jij ook een .church domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom een .church domein bij SoHosted registreren?

Bij het registreren van een domeinnaam is het belangrijk om goed te letten op dede technische mogelijkheden en natuurlijk de prijs van je gewenste domeinnaam. Hieronder lees je waar je nog meer op moet letten en leggen we uit waarom je .church domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .church domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.church domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.church domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .church domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .church domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .church domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .church domein extensie worden ingezet. Een .church domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .church domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .church domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.