.city domeinnaam registreren

Registreer je .CITY domein

€29,99
P/JAAR

Over de .city domeinextensie

.city achtergrondinformatie

Heel recent zijn er vele nieuwe generieke domein extensies bijgekomen (de gTLD’s). Deze generieke domeinextensies zijn geïntroduceerd om meer onderscheid te bieden tussen de vele domeinnamen die wereldwijd zijn geregistreerd. Zo kun je met een .city domeinnaam nieuwe domeinnamen registreren die al bezet waren met bijvoorbeeld een domeinextensie zoals .com of .nl.

Wanneer registreer je een .city domeinnaam?

Een .city domeinnaam is perfect te gebruiken door informatieve websites over bepaalde steden. Zo laat je met groningen.city zien dat deze website over de stad Groningen gaat en niet over de provincie Groningen. Daarnaast kan je met de .city domeinextensie perfect inspelen op de internationale toeristen die deze stad of regio willen bezoeken.

Wil jij ook een .city domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .city domein van sohosted kiezen?

Een .city domein kun je bij genoeg webhosting bedrijven registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .city domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .city domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.city domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.city domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .city domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .city domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dit is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .city domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .city domein extensie worden ingezet. Een .city domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .city domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .city domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.