.claims domeinnaam registreren

Registreer je .CLAIMS domein

€40,00
P/JAAR

Over de .claims domeinextensie

.claims achtergrondinformatie

Niet lang geleden zijn er vele nieuwe gTLDs vrijgekomen (Generieke Top Level Domains). Bekende gTLDs zijn bijvoorbeeld .com domeinen of .net domeinen. Om meer onderscheid te brengen in de miljoenen vastgelegde domeinnamen, zijn er nieuwe gTLDs te registreren. De .claims domeinextensie is daar één van.

Waar kan ik een .claims domeinnaam voor inzetten?

‘Claims’ is een term die op vele onderwerpen van toepassing kan zijn. Een .claims domeinnaam is goed te gebruiken om bepaalde zaken vast te leggen, schuldvorderingen te eisen of om bepaalde beweringen uit te lichten. Zo kunnen bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen een .claims domeinnaam goed gebruiken voor schadeclaims.

Wil jij ook een eigen .claims domeinnaam? Controleer dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer direct je gewenste domeinnaam.


Waarom een .claims domein bij SoHosted?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .claims domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .claims domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .claims domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.claims domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.claims domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .claims domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .claims domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .claims domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .claims domein extensie worden ingezet. Een .claims domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .claims domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .claims domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.