.cleaning domein registreren

Registreer je .CLEANING domein

€29,75
P/JAAR

Over de .cleaning domeinextensie

.cleaning achtergrondinformatie

Niet lang geleden zijn er vele nieuwe gTLDs vrijgekomen (Generieke Top Level Domains). Bekende gTLDs zijn bijvoorbeeld .com domeinen of.net domeinen. Om meer onderscheid aan te brengen in de miljoenen vastgelegde domeinnamen, zijn er nieuwe gTLDs geïntroduceerd. De .cleaning domeinextensie is daar één van.

Wanneer registreer je een .cleaning domeinnaam?

Een .cleaining domeinnaam is goed te gebruiken door iedereen die actief is in de schoonmaakbranche. Schoonmaakbedrijven, schoonmakers of andere organisaties binnen deze branche kunnen profiteren van deze nieuwe domeinextensie. De .cleaning extensie is niet gebonden aan een bepaalde regio, zoals een .nl domeinnaam.

Wil jij direct een .cleaning domeinnaam registreren? Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog vrij is en klik op “Check” om je domein vast te leggen. Je hebt al een .cleaning domein + webhosting voor € 3,98 per maand.


Waarom een .cleaning domein van sohosted?

Een .cleaning domein kun je bij veel webhosters registreren, let daarom goed op het verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je waar je nog meer op moet letten en waarom je .cleaning domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .cleaning domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.cleaning domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.cleaning domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .cleaning domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .cleaning domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .cleaning domein is geschikt voor websites die schoonmaakdiensten aanbieden of hieraan gerelateerde producten.
Tijdens het bestellen van je .cleaning domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .cleaning domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.