.Click domeinnaam registreren

Registreer je .CLICK domein

€14,50
P/JAAR

Over de .click domeinextensie

Websites schieten uit de grond. Er zijn wereldwijd al honderden miljoenen domeinnamen geregistreerd waar uiteenlopende websites aan gekoppeld zijn. Het is daarom best logisch dat jouw kans op een korte, pakkende domeinnaam steeds kleiner wordt. Om dit tekort iets tegen te gaan, zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd, zoals de .click extensie.

Waarom een .click domeinnaam registreren?

Met een .click domein heb je meer kans op een domeinnaam die goed bij jouw website past. Het is belangrijk om een relevante domeinnaam te kiezen, die dus iets vertelt over wat je doet. Een relevante domeinnaam helpt je vindbaarheid in bijvoorbeeld Google te verbeteren.

Doordat .click een vrij algemeen begrip is in de “online wereld”, zijn er veel mogelijkheden voor de .click domeinextensie. Wil je jouw website er uit laten springen door een unieke domeinnaam? Check dan of jouw .click domeinnaam nog beschikbaar is!


Waarom voor een .click domeinnaam van SoHosted?

Jouw .click domein is bij SoHosted in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor een persoonlijke service. Dit heeft ervoor gezorgd dat 85% van onze eerst klanten vandaag nog steeds klant zijn. Wij worden blij van tevreden klanten en doen er alles voor om dit vast te houden. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .click domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.click domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.click domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .click domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .click domeinnaam

De prijs van een .click domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .click domeinnaam kost € 14,50 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .click domeinnaam kun je goed inzetten voor verschillende doeleinden. Omdat het woord `click´ of ´klik´ een veel gebruikte term is onder website-eigenaren, is deze domeinextensie niet beperkt tot een bepaald land, regio of onderwerp. Volop kansen dus!

Tijdens het bestellen van je .click domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .click domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.