.clothing domeinnaam registreren

Registreer je .CLOTHING domein

€29,75
P/JAAR

Over de .clothing domeinextensie

.clothing achtergrondinformatie

Recent zijn er nieuwe generieke domeinextensies bij gekomen, zoals de .clothing extensie. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op internet. De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent en waar je je op richt. Een domeinnaam die aansluit bij het onderwerp van je website zorgt voor betere resultaten in Google. Daarom kan een .clothing domein erg interessant zijn.

Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies voor meer creatieve ideeën.

Wanneer registreer je een .clothing domeinnaam?

Ben je geïnteresseerd in mode en kleding? Of wil je online kleding verkopen? De .clothing extensie biedt o.a. kledingwinkels en webshops een ideale plek om de kleding aan te bieden. Check daarom snel of jouw .clothing domein nog beschikbaar is en vind een passend .clothing domein om je doelgroep nog beter te bereiken!

Direct een .clothing domein registreren? Het .clothing domein is voor iedereen vrij te registreren. Check snel of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer direct.

Tip! Bestel naast je domein ook een webhostingpakket om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen. Je hebt al een .clothing domein + webhosting voor € 3,98 per maand!


Waarom mijn .clothing domein bij SoHosted registreren?

Er zijn veel webhosters waar je een .clothing domein kunt registreren, de verschillen zitten in de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .clothing domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .clothing domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.clothing domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.clothing domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .clothing domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .clothing domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .clothing domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .clothing domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .clothing domeinnaam kan je bij ons aangeven dat je de domeinnaam anoniem wilt registreren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .clothing domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.