.cloud domeinnaam registreren

Registreer je .CLOUD domein

€29,99
P/JAAR

Over de .cloud domeinextensie

.Cloud is één van de nieuwe gTLDs (hetgeen achter de “.”). Deze nieuwe gTLDs zorgen ervoor dat domeinnamen meer van elkaar kunnen verschillen.

Het wordt steeds moeilijker om een geschikte domeinnaam te vinden. Dit leidt al snel tot langere domeinnamen. Door de introductie van de nieuwe gTLDs, zoals de .cloud domeinextensie, kun je veel gemakkelijker een korte domeinnaam registreren.

Voor wie is een .cloud domeinnaam?

Een .cloud domein is een mooie kans wanneer je jouw website wilt laten opvallen. Een domeinnaam die opvalt zal beter worden onthouden.

Cloud computing is al ver voorbij de “hype” die het geweest is en is inmiddels een nieuwe standaard aan het worden. De cloud zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden.

Bied je hosting, e-mail diensten of bijvoorbeeld IT oplossingen aan door middel van de cloud? Dan kun je niet meer om de .cloud extensie heen.

De betrouwbare en flexibele uitstraling die het heeft, verwachten we dat de .cloud extensie erg belangrijk zal worden. Zit jij ook in de ‘cloud’? Check dan snel of jouw domeinnaam nog vrij is.


Waarom voor een .cloud domein van sohosted kiezen?

Je .cloud domeinnaam is bij SoHosted altijd in goede handen. Zo hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .cloud domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.cloud domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.cloud domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .cloud domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .cloud domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .cloud domeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .cloud domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .cloud domeinnaam is perfect voor iedereen die zich bezig houdt met cloud computing of aanverwante diensten. Een .cloud iets voor jou? Wacht dan niet te lang en check of jouw .cloud domein nog vrij is.
Tijdens het bestellen van je .cloud domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .cloud domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een .cloud domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuizen. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.