.club domeinnaam registreren

Registreer je .CLUB domein

€24,99
P/JAAR

Over de .club domeinextensie

Meer informatie over .club domeinen

Nieuwe domeinextensies zijn inmiddels gelanceerd. De .club domeinnaam is hier een mooi voorbeeld van. De nieuwe extensies zijn geïntroduceerd om meer onderscheid op het web te creëren. Zo bieden de nieuwe domeinextensies volop kansen om korte, pakkende domeinnamen te registreren die al bezet waren als .nl of .com!

Voor wie is een .club?

Club kan verschillende betekenissen hebben. Zo kan een (sport)vereniging, zoals een tennisclub, hier goed gebruik van maken. Daarnaast is het goed voor stellen dat horeca gelegenheden / clubs / discotheken met een .club domeinnaam goed kunnen laten zien waar de website over gaat.

Een .club domeinnaam helpt mensen die op zoek zijn naar een bepaalde club, jouw website beter te vinden. Zo helpt een relevante domeinnaam bijvoorbeeld je positie in Google te verbeteren.


Waarom voor een .club domein van sohosted kiezen?

.Club domeinnamen kun je bij verschillende webhosters registreren. Wanneer je voor SoHosted kiest als webhoster ben je zeker van uitstekende, enthousiaste service. Wij worden bij van tevreden klanten, uitstekende producten en een eerlijke prijs. Benieuwd waar wij nog meer blij van worden? Lees dan snel verder.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .club domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.club domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.club domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .club domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .club domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .club domein is geschikt horecagelegenheden zoals beachclubs, cafés of discotheken. Daarnaast kunnen sportclubs de .club domeinextensie ook goed inzetten om de club/vereniging te promoten.
Tijdens het bestellen van je .club domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .club domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.