.coach domeinnaam registreren

Registreer je .COACH domein

€64,99
P/JAAR

Over de .coach domeinnaam

.coach achtergrondinformatie

Ook de .coach domeinextensies zijn nu beschikbaar bij SoHosted. Deze domeinextensie is één van de nieuwe gTLD´s die ervoor zorgt dat jouw domeinnaam meer opvalt. Omdat de .coach domeinextensie erg nieuw is, zijn er nog vele domeinnamen beschikbaar! Grote kans dus dat jouw gewenste domein nog beschikbaar is.

We verwachten dat Google veel waarde gaat hechten aan de .coach extensie wanneer je website is gericht op het coachen of trainen van mensen. Een .coach domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd te kiezen voor een .coach domeinnaam.


Waarom een .coach domein registreren?

Ben jij een sportcoach, carrière coach of lifecoach? Dan is het .coach domein wat voor jou! Je kunt je als coach bij SoHosted gratis inschrijven voor pre-registratie van een .coach domein. Bij een geslaagde registratie heb je een korte, mooie domeinnaam om je doelgroep te bereiken!

De .coach domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies. Deze extensies maken het een stuk makkelijker om een korte domeinnaam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog geen domeinen geregistreerd. Alle namen zijn dus nog vrij! Door alvast kosteloos bij ons te pre-orderen, maak je een grote kans op je gewenste domein.

De kans dat zoekmachines waarde gaan hechten aan de extensie is ook erg groot. Een .coach domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.


Waarom een .coach domeinnaam bij SoHosted?

Een .coach domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .coach domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.coach domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.coach domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .coach domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .coach domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .coach domeinextensie is een mooie extensie voor bedrijven, stichtingen en sportclubs. Het is een Engelstalig woord waardoor de naam internationaal goed in te zetten is. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .coach domeinnaam!
Tijdens het bestellen van je .coach domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .coach domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.