.college domeinnaam registreren

Registreer je .COLLEGE domein

€58,00
P/JAAR

Over de .college domeinextensie

.college achtergrondinformatie

De .college extensie is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Deze nieuwe extensies zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar jouw website zich op richt. Zo laat je met een .college domeinnaam zien dat jij je richt op onderwijs.

Een domeinnaam, met de .college extensie op het einde, valt meer op en helpt om beter vindbaar te worden op internet. Een domeinnaam die wat vertelt over het onderwerp van de website is helder voor de bezoekers en vertelt direct dat jij bezig bent met onderwijs en educatie.

Wanneer registreer je een .college domeinnaam?

Ben je klaar met studeren? Of ben je actief binnen een studievereniging? Kun je mensen helpen die net beginnen met studeren? Dan is een .college domeinnaam echt iets voor jou!

Laat zien waar je waar jouw website over gaat en help zo je resultaten in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Naast een betere vindbaarheid zal de relevantie je bezoekers ook helpen de website beter te begrijpen én herkennen. Gaat je website over een college, scholengemeenschap of onderwijs in het algemeen? Grote kans dat een .college domeinnaam goed bij jouw website zal passen!

De .college domeinextensie is één van de nieuwe generic top-level domains (gTLD’s) die zijn aangekondigd. Deze nieuwe gTLD’s bieden veel kans op een goede domeinnaam. Dat is bij de bestaande extensies wel anders! Bij bijvoorbeeld de De .nl domeinextensie zijn de mooiste domeinnamen vaak al lang bezet. Op dit moment zijn er nog weinig .college domeinen geregistreerd, veel domeinnamen zijn dus nog vrij!

Hoe langer je wacht met het registreren van jouw domein, hoe groter de kans dat iemand je voor is. Check daarom snel of jouw .college domeinnaam nog beschikbaar is.


Waarom voor een .college domein van sohosted kiezen?

Een .college domeinnaam kun je ook bij andere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met ruim 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .college domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.college domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.college domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .college domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .college domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .college domeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .college domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .college domeinnaam is perfect voor iedereen die zich richt op onderwijs. Doordat .college zowel in het Engels als in het Nederlands kan worden gebruikt, kun je gigantisch veel mensen bereiken met de .college extensie. Heb je een educatieve of informatieve website of blog? Dan kun je misschien een .college domein goed gebruiken.
Tijdens het bestellen van je .college domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .college domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een college domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuzien. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.