.com domein registreren

EERSTE JAAR: € 5,95* (€ 17,99)

Registreer je .COM domein

€5,95
P/JAAR

*De korting geldt voor het eerste jaar, daarna betaal je het reguliere tarief van € 17,99

Over de .com domeinextensie

.com achtergrondinformatie

De .com domeinnaam werd in de vroege jaren van het internet veel gebruikt door commerciële bedrijven die ook internationaal handelden. Vandaar de afkorting .com. Tegenwoordig wordt de .com domeinnaam door bijna iedereen gebruikt en is het eigenlijk een generieke domeinextensie geworden. Zowel kleine als grote bedrijven en organisaties gebruiken tegenwoordig het .com domein. Ook instellingen en particulieren registreren relatief veel een .com domein. Het .com domein is het meest geregistreerde domein ter wereld en bestaat al sinds 1985.

Wanneer registreer je een .com domeinnaam?

Je kunt het beste een .com domein registeren wanneer je plannen hebt om een website op te zetten die internationaal wordt ingezet. Het .com domein is niet gebonden aan een bepaald land zoals een .nl domein bijvoorbeeld. Het .com domein is daarmee uitermate geschikt om internationaal te gebruiken. Een .com domeinnaam is ook een prima alternatief wanneer andere domeinextensies al zijn geregistreerd door iemand anders.


Waarom voor een .com domein van sohosted kiezen?

Een .com domein registreren kan bij vele webhosters, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Bij SoHosted registreer je snel en voordelig je .com domeinnaam. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .com domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .com domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.com domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.com domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .com domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .com domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het gekozen .com domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut is je domeinnaam dus geregistreerd!

Ja, je kunt een .com domein eenvoudig naar ons verhuizen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Een .com domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .com domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemeen karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.

Tijdens het bestellen van je .com domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .com domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.

Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze eenvoudige bestelwizard zorgt dat je in een paar minuten je domeinnaam geregistreerd hebt.