.company domein registreren

Registreer je .COMPANY domein

€29,99
P/JAAR

Over de .company domeinextensie

.company achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Zo laat de nieuwe .company domeinextensie zien dat de website gaat over een bedrijf of organisatie.

Wanneer registreer je een .company domeinnaam?

Met de nieuwe .company extensie kan een bedrijf zich profileren. Deze extensie schept duidelijkheid dat dit de bedrijfswebsite is en dat men hier informatie kan vinden over jouw bedrijf. Deze extensie is geschikt voor ieder type bedrijf, van klein tot groot bedrijf.

Je kunt het .company domein bijvoorbeeld gebruiken om je bedrijf voor te stellen en uit te leggen wat je bedrijf kan. Ben jij geïnteresseerd in een .company domeinnaam? Check dan snel of je gewenste domeinnaam nog vrij is en kies een domeinnaam die past bij je bedrijf.

Tip! Bestel naast je domein ook een webhostingpakket om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen. Je hebt al een .company domein + webhosting voor slechts € 3,35 per maand!


Waarom voor een .company domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .company domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .company domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .company domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.company domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.company domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .company domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .company domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het .company domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .company domein is geschikt voor bedrijven, organisaties die de identiteit van de organisatie beter bekend willen maken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfswebsite die een duidelijke uitstraling krijgt door de .company domeinextensie.
Tijdens het bestellen van je .company domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .company domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.