Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.computer domeinnaam registreren

Registreer je .COMPUTER domein

€29,75
P/JAAR

Over de .computer domeinextensie

Een goede domeinnaam op het internet is natuurlijk erg belangrijk voor de vindbaarheid en de uitstraling van je website. Het voordeel van een .computer domeinnaam is dat deze daadwerkelijk iets toevoegt aan jouw website, de bezoeker weet direct dat het over computers gaat waardoor jouw website zich beter kan onderscheiden van de rest.

Omdat het .computer domein nieuw op de markt is zijn er nog niet zoveel .computer domeinnamen geregistreerd, wees er dus snel bij om je gewenste .computer domeinnaam te registreren!

Wanneer registreer je een .computer domeinnaam?

De .computer domeinnaam is een nieuwe extensie die voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. Zo kunnen leveranciers of producenten van computers en computeronderdelen kunnen deze domeinextensie gebruiken om producten te verkopen. Bloggers kunnen het .computer domein gebruiken om hun lezers beter te bereiken. Er zijn vele invullingen mogelijk, wat deze websites met elkaar gemeen hebben is dat `computers` hier centraal staat.

Een .computer domeinnaam is door iedereen vrij te registreren. Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op `Check` om je .computer domeinnaam te registreren.


Waarom voor een .computer domein van SoHosted kiezen?

Een .computer domein kun je bij de meeste hosting bedrijven registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten bij het registreren van een domeinnaam en waarom je .computer domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .computer domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.computer domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.computer domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .computer domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .computer domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je.
Een .computer domeinnaam is goed in te zetten door bijvoorbeeld verkopers of reparateurs van computers en computeronderdelen. Webshops, blogs en computerzaken kunnen deze domeinextensie inzetten om de herkenbaarheid te vergroten.
Tijdens het bestellen van je .computer domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 0,50 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .center domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.