.condos domein registreren

Registreer je .CONDOS domein

€40,00
P/JAAR

Over de .condos domeinextensie

.condos achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet.

De nieuwe domeinextensie .condos laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Een “condo” is Engels voor “appartement”. Hierdoor is de markt voor deze domeinextensie erg groot.

Wanneer registreer je een .condos domeinnaam?

Het .condos domein is in het leven geroepen voor iedereen die zich richt op het aanbieden van vakantiehuizen, woonhuizen, of appartementen. Je kunt deze domeinextensie goed gebruiken om huizen, appartementen of hotelkamers te huur aan te bieden. Je (internationale) bezoekers zien aan de domeinnaam van je website meteen wat zij kunnen verwachten.

Registreer nu je .condos domeinnaam door je gewenste domeinnaam bovenaan deze pagina in te vullen, en op “check” te klikken.


Waarom voor een .condos domein van SoHosted kiezen?

Wil je een .condos domein registreren dan heb je keuze uit verschillende hosters, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .condos domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .condos domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.condos domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.condos domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .condos domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .condos domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .condos domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die zich richten op het aanbieden van vakantiehuizen of appartementen. Verhuurders en verkopers van (vakantie) appartementen kunnen profiteren van het .condos domein.
Tijdens het bestellen van je .condos domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .condos domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.