.construction domein registreren

Registreer je .CONSTRUCTION domein

€29,75
P/JAAR

Over de .construction domeinextensie

.construction achtergrondinformatie

Onlangs zijn er vele nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) geïntroduceerd. Deze zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De .construction domeinextensie is een van deze nieuwe gTLD’s. Het voordeel van een .construction domein is dat deze direc laatt zien dat je website met bouwen te maken heeft. Een goede domeinnaam kan je bovendien helpen om je resultaten in zoekmachine Google te verbeteren.

Wanneer registreer je een .construction domeinnaam?

Ben je werkzaam in de bouwsector? Het .construction domein is ideaal om een portfolio of nieuwe projecten te tonen. Check daarom snel of jouw .construction domein nog beschikbaar is en vind een passend .construction domein om je doelgroep nog beter te bereiken!


Waarom voor een .construction domein van SoHosted kiezen?

Wanneer je een .construction domeinnaam wilt registreren is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten. Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .construction domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .construction domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.construction domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.construction domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .construction domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .construction domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .construction domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om op hun website hun bouwprojecten te demonstreren. Bijvoorbeeld als er meerdere bouwprojectenlopen kun je “project A”.construction en “project B”.construction als domeinnaam registreren.
Tijdens het bestellen van je .construction domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .construction domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.