.Contact domeinnaam registreren

.Contact domein pre-order

Nu alvast je eigen .contact domein registreren?

Je kunt nu alvast je gewenste .contact domeinnaam bij ons aangeven. Door een pre-registratie te doen vergroot je kansen op een succesvolle .contact registratie.

Op dit moment is de .contact domeinnaam helaas nog niet beschikbaar. Wanneer deze beschikbaar is, verwachten wij dat de vraag naar een .contact domein erg groot zal zijn! Een .contact domein pre-registreren is gratis en geheel vrijblijvend. De pre-registratie houdt in dat wij jou direct op de hoogte stellen zodra het .contact domein beschikbaar is en dat je nergens aan vast zit.

Lees verder om meer te weten over pre-registreren van .contact domeinnamen. Doordat “contact” in veel talen wordt begrepen zal er veel vraag zijn naar de .contact domeinnamen. Wees er dus op tijd bij!

 


Interesse in een .contact domeinnaam? Pre-order nu je .contact domein

 

Waarom een .contact domeinnaam registreren?

Sinds 2014 zijn er vele nieuwe ‘gTLD’ domeinextensies gelanceerd. Periodiek komen er nieuwe domeinextensies bij. Met de nieuwe extensies is het gemakkelijker geworden om je website oplaten vallen door de opvallende domeinextensie (zoals .contact, .blog, .guru et cetera). Bekijk voor meer opvallende extensies ook ons overzicht van nieuwe domeinextensies.

Daarnaast helpt een domeinnaam die aansluit bij het onderwerp van je website om je online vindbaarheid (je positie in Google) te verbeteren.

De .contact domeinen kunnen goed worden gebruikt om contact informatie van bedrijven of jezelf op te plaatsen. Zo krijgen persoonlijke websites een extra betekenis die laat zien dat je hier contact kunt zoeken met deze persoon. Wil jij graag een .contact domein vastleggen? Pre-order dan alvast deze domeinnaam bij SoHosted en maak een goede kans dat dit domein uiteindelijk van jou wordt!

 


 

Waarom voor een .contact domeinnaam van sohosted kiezen?

SoHosted heeft meer dan 10 jaar ervaring met domeinregistraties en hostingoplossingen. Jouw .contact domeinnaam is daarom bij ons in goede handen. Er zijn verschillende webhosters waar je een .contact domein kunt registreren. Tussen deze webhosters zit veel verschil in prijs en technische mogelijkheden. Hieronder zie je een paar dingen die SoHosted anders doet.
 

Vaste lage prijzen

Goedkoop .contact domein pre-registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.contact p domeinnaam gratis overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.contact domeinnaam 301 doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .contact domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .contact domeinnaam

We verwachten dat de .contact domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Je kunt bij ons alvast een pre-registratie doen. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
Met een .contact domeinnaam creëer je een plek waar je bezoekers gemakkelijk contact met jou als bedrijf of persoonlijk contact kunnen krijgen. Het is direct te zien wat je bezoekers op deze website kunnen verwachten. Wil jij graag opvallen met de .contact domeinnaam? Dan is deze extensie misschien iets voor jou.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .contact domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie. Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .contact domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .contact, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .contact domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om een .contact domeinnaam bij ons te pre-registreren.