.Contact domeinnaam registreren

.Contact domein pre-order

Als eerste een .contact domein registreren?

Je kunt je bij SoHosted nu alvast pre-registreren voor de .contact domeinnaam! Door een pre-registratie te doen vergroot je kansen op een succesvolle .contact registratie.

Op dit moment is de .contact domeinnaam helaas nog niet beschikbaar. Wanneer deze beschikbaar is, verwachten wij dat de vraag naar een .contact domein erg groot zal zijn! Je voor de .contact extensie pre-registreren is gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je je pre-registreren voor de .contact extensie. Je krijgt een mail op het moment dat de prijs van de .contact extensie bekend is. Op dat moment kun je direct je bestelling plaatsen, nog voor deze officieel te registreren is! Lukt het ons niet je domeinnaam te registreren dan krijg je uiteraard je geld terug!
 


Interesse in een .contact domeinnaam? Pre-order nu je .contact domein

 

Waarom een .contact domeinnaam registreren?

Sinds 2014 zijn er vele nieuwe ‘gTLD’ domeinextensies gelanceerd. Periodiek komen er nieuwe domeinextensies bij. Met de nieuwe extensies is het gemakkelijker geworden om je website oplaten vallen door de opvallende domeinextensie (zoals .contact, .blog, .guru et cetera). Bekijk voor meer opvallende extensies ook ons overzicht van nieuwe domeinextensies.

Daarnaast helpt een domeinnaam die aansluit bij het onderwerp van je website om je online vindbaarheid (je positie in Google) te verbeteren.

De .contact domeinen kunnen goed worden gebruikt om contact informatie van bedrijven of jezelf op te plaatsen. Zo krijgen persoonlijke websites een extra betekenis die laat zien dat je hier contact kunt zoeken met deze persoon. Wil jij graag een .contact domein vastleggen? Wanneer je jezelf pre-registreert voor de .contact extensie ontvang je, zodra de prijs bekend is en de domeinnaam te bestellen is, een mail van ons!
 


 

Waarom voor een .contact domeinnaam van SoHosted kiezen?

SoHosted heeft meer dan 10 jaar ervaring met domeinregistraties en hostingoplossingen. Jouw .contact domeinnaam is daarom bij ons in goede handen. Er zijn verschillende webhosters waar je een .contact domein kunt registreren. Tussen deze webhosters zit veel verschil in prijs en technische mogelijkheden. Hieronder zie je een paar dingen die SoHosted anders doet.
 

Vaste lage prijzen

Goedkoop .contact domein pre-registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.contact p domeinnaam gratis overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.contact domeinnaam 301 doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent! Zodra we weten wat de .contact extensie zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .contact domeinnaam

We verwachten dat de .contact domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Je kunt je bij ons alvast pre-registreren. Op het moment dat de prijs van de .contact extensie bekend is ontvang je van ons een mail en kun je je gewenste .contact domeinnaam direct bestellen, nog voordat deze officieel beschikbaar is!
Met een .contact domeinnaam creëer je een plek waar je bezoekers gemakkelijk contact met jou als bedrijf of persoonlijk contact kunnen krijgen. Het is direct te zien wat je bezoekers op deze website kunnen verwachten. Wil jij graag opvallen met de .contact domeinnaam? Dan is deze extensie misschien iets voor jou.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend via bovenstaand formulier. Wanneer de .contact domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Vervolgens kun je zelf een .contact domeinnaam bestellen!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat je de domeinnaam bestelt. Lukt het ons niet je .contact domeinnaam succesvol te registreren, dan krijg je uiteraard je geld terug!
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .contact domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .contact, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .contact domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is echter nu al mogelijk je te pre-registreren voor de .contact extensie!