.contractors domein registreren

Registreer je .CONTRACTORS domein

€29,75
P/JAAR

Over de .contractors domeinextensie

Achtergrondinformatie .contractors domein

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. Een domeinnaam die laat zien waar je website over gaat helpt je online vindbaarheid te verbeteren. In bedrijfstakken waar veel concurrentie is kan een opvallende domeinnaam daarom erg handig zijn.

Om deze redenen zijn er recent vele nieuwe domeinextensies geïntroduceerd. Deze extensies zorgen voor meer onderscheid tussen de vele domeinnamen. Ook zijn er nu meer kansen om je domeinnaam aan te laten sluiten bij het onderwerp van je website.

Wanneer registreer je een .contractors domeinnaam?

Het .contractors domein is ideaal voor aannemers om bijvoorbeeld nieuwe projecten te tonen. Check daarom snel of jouw .contracters domein nog beschikbaar is en vind een passend .contracters domein om je doelgroep nog beter te bereiken!


Waarom een .contractors domein bij SoHosted registreren?

Er zijn verschillende webhosters waar je een .contractors domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .contractors domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .contractors domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.contractors domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.contractors domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .contractors domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .contractors domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .contractors domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan hun projecten makkelijk openbaar te publiceren. Voor de transparante ondernemer is deze domeinextensie uitermate geschikt.
Tijdens het bestellen van je .contractors domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .contractors domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.