.Cooking domeinnaam registreren

Registreer je .cooking domein

€29,50
P/JAAR

Over de .cooking domeinextensie

De .cooking domeinextensie is natuurlijk bedoelt voor de kookliefhebbers onder ons. Wil jij een website beginnen waar de hongerige massa het beste recept voor kip kerrie kan vinden? Dan is de .cooking domeinextensie voor jou. Doe je niet onder voor Gordon Ramsey en wil je dit aan je medemens laten zien met video’s van je bakkunsten? Ga voor de .cooking domeinextensie.

Waarom een .cooking domein registreren?

Stel je Googelt naar ‘beste recept voor chocolademuffins’. Tussen de vele resultaten van ‘.nl’ site’s valt er één op; chocolademuffins.cooking. Door het gebruik van de domeinextensie .cooking valt de website meteen op tussen de andere resultaten. Omdat de website opvalt tussen de concurrentie is de kans groter dat zoekenden de .cooking website uitkiezen. Daarnaast zorgt je onderscheidende websitenaam ervoor dat het makkelijker onthouden wordt.

Ten tweede laat je met een .cooking domeinextensie gelijk weten wat bezoekers op je website kunnen aantreffen; een website puur gericht op koken. Je websitenaam kun je dan gebruiken voor het thema of je onderwerp;  Aziatischkoken.nl wordt dan bijvoorbeeld aziatisch.cooking.

Wil je graag dat jouw website een internationaal publiek aanspreekt? Ook dan is de .cooking domeinextensie een goed idee. De extensie is niet verbonden aan een land, dus is het mogelijk om kookliefhebbers van over de hele wereld aan te trekken.

Voorbeelden van een .cooking domein

  • lekkerstechocolademuffins.cooking
  • kokenmetkarin.cooking
  • besterecepten.cooking

Waarom een .cooking domeinnaam van SoHosted?

Een .cooking domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .cooking domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.cooking domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.cooking domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .cooking domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .cooking domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .cooking domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .cooking domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .cooking domeinnaam!
De .cooking domeinnaam is voor alle kookliefhebbers die graag hun kookkunsten of recepten met de wereld willen delen. Foodblogs, restaurant recescenten, recepten verzamelsite’s kunnen zich allemaal onderscheiden door een .cooking domeinextensie.
Ja, wanneer de .cooking domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .cooking domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .cooking domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .cooking domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.