.coupon domeinnaam registreren

.coupon domeinnaam registreren

Als eerste een .coupon domeinnaam registreren?

De .coupon domeinnamen zijn bijna te registreren! Tot die tijd kun je gratis en vrijblijvend je pre-registreren voor de .coupon domeinextensie. Met een pre-registratie heb je meer kans op een succesvolle registratie!

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .coupon domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .coupon domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .coupon domeinnaam bestellen, op onze website, nog voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .coupon domein vast te leggen? Dan krijg je uiteraard je geld terug.
 


Ook een .coupon domein? Pre-order je .coupon domein

 

Wanneer een .coupon domeinnaam registreren?

Bijna bij iedere (web)winkel zijn coupons in te leven in ruil voor een leuke korting. Dit is ook de reden dat er genoeg kortingsites zijn ontstaan die zich richten op het aanbieden van kortingcoupons.

Heb je een vergelijkingssite, een verzamelsite voor coupon(codes) of zoek je een domeinnaam voor je eigen kortingactie? Check dan ook of je .coupon domeinnaam nog beschikbaar is.

Daarbij komt dat een gebruikelijke .nl of .com domeinextensie je domeinnaam er niet snel uit laat springen. Kies daarom voor een .coupon domeinnaam om je domeinnaam op te laten vallen. Een domeinnaam die opvalt wordt ook veel beter onthouden door je bezoekers.

Reden genoeg dus om nu te checken of je gewenste .coupon domeinnaam nog beschikbaar is!

 


 

Waarom een .coupon domein van SoHosted?

Een .coupon domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkope .coupon domeinnamen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.coupon overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.coupon redirect

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via onderstaand formulier kun je je gegevens invullen. Je krijg van ons een mailtje zodra de prijs bekend is en je jouw .coupon domeinnaam kunt bestellen!


 

Veelgestelde vragen over de .coupon domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .coupondomeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .coupon domeinnamen in 2018 zullen verschijnen. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als één van de eersten je .coupon domein kunt aanvragen.
De .coupon domeinnamen zijn perfect wanneer je een website opricht voor een kortingsactie maar ook wanneer je verschillende kortingcoupons aanbiedt. Met een een .coupon domeinnaam is direct duidelijk waar je website over gaat; handig voor je bezoekers, maar ook voor Google!
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend via het formulier. Zodra de prijs van de .coupon domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Op deze manier kun je als eerste je gewenste domein op onze website registreren, nog voordat deze officieel beschikbaar is.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .coupon domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .coupon domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .coupon, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .coupon domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om je voor een .coupon domeinnaam bij ons te pre-registreren.