.coupon domeinnaam registreren

.coupon domeinnaam registreren

De .coupon domeinnamen zijn bijna te registreren! Tot die tijd kun je gratis je .coupon domeinnaam pre-orderen. Met een pre-order heb je meer kans op een succesvolle registratie!

Nu alvast je .coupon domeinnaam registreren?

Helaas kun je nog geen .coupon domeinnamen registreren. Wel kun je gratis je .coupon domeinnaam pre-orderen bij SoHosted.

Bij een pre-order doen wij er alles aan om als eerste jouw gewenste .coupon domein te registreren. We werken als hostingprovider nauw samen met de organisatie van de .coupon domeinextensie waardoor de kans groter is dat we jouw specifieke domeinnaam voor je kunnen vastleggen. Met een pre-order zit je nog nergens aan vast, je beslist pas zodra de prijs van een .coupon domein bekend is.

 


Ook een .coupon domein? Pre-order je .coupon domein

 

Wanneer een .coupon domeinnaam registreren?

Bijna bij iedere (web)winkel zijn coupons in te leven in ruil voor een leuke korting. Dit is ook de reden dat er genoeg kortingsites zijn ontstaan die zich richten op het aanbieden van kortingcoupons.

Heb je een vergelijkingssite, een verzamelsite voor coupon(codes) of zoek je een domeinnaam voor je eigen kortingactie? Check dan ook of je .coupon domeinnaam nog beschikbaar is.

Daarbij komt dat een gebruikelijke .nl of .com domeinextensie je domeinnaam er niet snel uit laat springen. Kies daarom voor een .coupon domeinnaam om je domeinnaam op te laten vallen. Een domeinnaam die opvalt wordt ook veel beter onthouden door je bezoekers.

Reden genoeg dus om nu te checken of je gewenste .coupon domeinnaam nog beschikbaar is!

 


 

Waarom een .coupon domein van SoHosted?

Een .coupon domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkope .coupon domeinnamen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.coupon overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.coupon redirect

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .coupon domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .coupon domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .coupondomeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .coupon domeinnamen halverwege 2016 zullen verschijnen. Wil je er zeker van zijn dat je deze datum niet mist? Pre-order dan nu alvast je .coupon domein.
De .coupon domeinnamen zijn perfect wanneer je een website opricht voor een kortingsactie maar ook wanneer je verschillende kortingcoupons aanbiedt. Met een een .coupon domeinnaam is direct duidelijk waar je website over gaat; handig voor je bezoekers, maar ook voor Google!
Denk je eraan om een .coupon domeinnaam te registreren? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .coupon domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam definitief van jou. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie van je gewenste domein(en) ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .coupon domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .coupon, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .coupon domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om een .coupon domeinnaam bij ons te pre-registreren.