.coupons domeinnaam registreren

Registreer je .COUPONS domein

€38,99
P/JAAR

Over de .coupons domeinextensie

.coupons achtergrondinformatie

.Coupons is één van de nieuwe gTLDs (hetgeen achter de “.”). Deze nieuwe gTLDs zorgen ervoor dat domeinnamen meer van elkaar kunnen verschillen.

Het wordt steeds moeilijker om een geschikte domeinnaam te vinden. Hierdoor ben je al snel genoodzaakt een iets langere domeinnaam te kiezen (die niet altijd makkelijk te onthouden zijn). Door de introductie van de nieuwe gTLDs, zoals de .coupons domeinextensie, kun je veel gemakkelijker een korte domeinnaam registreren.

Voor wie is een .coupons domeinnaam?

Bijna bij iedere (web)winkel zijn coupons in te leven in ruil voor een leuke korting. Dit vormde dan ook het begin van websites die zich richten op het verzamelen van deze kortingcoupons.

Heb je een vergelijkingssite, een verzamelsite voor coupon(codes) of zoek je een domeinnaam voor je eigen kortingactie? Check dan ook of je .coupons domeinnaam nog beschikbaar is.

Daarbij komt dat een gebruikelijke .nl of .com domeinextensie je domeinnaam er niet snel uit laat springen. Kies daarom voor een .coupons domeinnaam om je domeinnaam op te laten vallen. Een domeinnaam die opvalt wordt ook veel beter onthouden door je bezoekers.

Reden genoeg dus om nu te checken of je gewenste .coupons domeinnaam nog beschikbaar is!


Waarom voor een .coupons domein van sohosted kiezen?

Wil jij dat je .coupons domeinnaam in goede handen is? Bij SoHosted hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .coupons domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.coupons domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.coupons domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .coupons domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .coupons domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .couponsdomeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .coupons domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Kortingsites of websites met verschillende kortingcoupons zijn erg geschikt voor een .coupons domeinnaam. Zo houd je je domeinnaam relevant aan het onderwerp van de website én houd je de domeinnaam lekker kort.
Tijdens het bestellen van je .coupons domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .coupons domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een coupons domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuizen. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.