.courses domeinnaam registreren

Registreer je .courses domein

€39,00
P/JAAR

Over de .courses domeinextensie

Online cursussen en opleidingen zijn ‘booming business’ en groeien sneller dan ooit tevoren. Vandaar dat wij de .courses domeinextensie aanbieden. Met .courses achter je websitenaam weten je potentiële klanten gelijk wat je aanbiedt en val je meer op tussen de stevige concurrentie.

Waarom een .courses domein registreren?

Wanneer je een .courses domeinnaam registreert heb je een aantal voordelen;

  1. Val op tussen de concurrentie: je bezoekers kunnen je gemakkelijk herkennen. Ook al zijn er veel aanbieders van online cursussen en opleidingen, jij bent één van de weinige met een .courses extensie achter je websitenaam. Hierdoor val je meer op en blijft jouw naam langer hangen.
  2. Duidelijk voor je doelgroep: je bezoekers zien gelijk aan je naam wat jouw website te bieden heeft. Hierdoor kun je de websitenaam richten op jouw niche.
  3. Internationaal: zoek jij klanten buiten Nederland? Geen probleem, met de .courses domeinextensie zit je niet vast aan alleen Nederland (zoals met de .nl extensie).

Voorbeelden van een .courses domein

  • noordelijkehogeschool.courses
  • examenhalen,courses
  • onlinemarketing.courses

Waarom een .courses domeinnaam van SoHosted?

Een .courses domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .courses domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.courses domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

doorsturen .courses domeinnaam

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .courses domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .courses domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .courses domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .courses domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .courses domeinnaam!
Online cursussen en opleidingen volgen is tegenwoordig steeds gemakkelijker. Wil jij online cursussen en opleidingen aan gaan bieden? Dan is de .courses domeinextensie ideaal voor jou
Ja, wanneer de .courses domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .courses domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .courses domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.