.cricket domeinnaam registreren

Registreer je .cricket domein

€29,50
P/JAAR

Over de .cricket domeinextensie

Wat is het eerste dat bij je opkomt als je denkt aan Engeland? Thee, ja, en als tweede vanzelfsprekend de volkssport cricket. Volgens sommigen is de sport cricket al meer dan achthonderd jaar oud en hebben de Engelsen het overgenomen van de Fransen. In Nederland werd het spel in 1845 gespeeld in Zuid-Holland. Nu, ruim 170 jaar later heeft SoHosted de primeur om als eerste Friese webhoster de .Cricket domeinextensie aanbieden.

Deze extensie is gemaakt voor alle cricket spelers, coaches en cricketclubs die een website willen starten over deze prachtige sport. Of je nu een winkel hebt waar spelers de beste bats, helmen en cricket accessoires kunnen halen, of cricket liefhebbers op de hoogte houdt van het laatste nieuws van de KNCB (Koninklijke Nederlandse Cricket Bond) en live verslag doet van de jaarlijkse ICC Cricket World Cup Trophy, met .cricket laat je bezoekers weten dat ze bij jou moeten zijn om hun liefde voor de sport naar het volgende niveau te brengen!

Waarom een .cricket domeinnaam registreren?

De .cricket domeinextensie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele extensies zoals ‘.nl’ of ‘.com’.

  • Meer beschikbaar: de .cricket domeinextensie is nieuw en wordt nog niet veel gebruikt. Is dus bijvoorbeeld je websitenaam al bezet met .nl, dan is de kans groot dat deze nog wel te registreren is met de .cricket extensie.
  • Opvallende websitenaam: tussen de zoekresultaten in Google valt een website met ‘.cricket’ erg op tussen de zoekresultaten. Zoekende cricket liefhebbers zien direct dat ze bij jou moeten zijn.
  • Kortere websitenaam: stel je hebt de informatie website over cricket genaamd allesovercricket.nl, dan kun je dit met deze extensie verkorten en wordt dan allesover.cricket. Kortere namen worden sneller onthouden!
  • Internationaal: enthousiasmeert jouw website niet alleen cricketliefhebbers in Nederland maar over de hele wereld? Met een ‘.nl’ domein richt je je alleen op Nederland, terwijl .croclet niet gebonden is aan een land, maar gericht op je favoriete sport!

Bovenstaande voordelen kunnen dus zorgen voor structureel meer bezoekers naar je website, puur door te kiezen voor een extensie die aansluit bij wat je aanbiedt. Het loont dus om na te denken over een opvallende en onderscheidende websitenaam en extensie!

Voorbeelden van een .cricket domein

  • allesover.cricket
  • bats.cricket
  • kncb.cricket
  • wereldkampioenschap.cricket

Waarom een .cricket domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met meer dan 13 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een cricket domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.cricket domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

cricket domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .cricket domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS beheer

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .cricket domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je cricket domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen domeinnaam!
Deze domeinnaam is er voor alle liefhebbers van de origine Engelse sport cricket.
Ja, de .cricket domeinnaam kun je verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .cricket domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .cricket domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.