.cruises domeinnaam registreren

Registreer je .CRUISES domein

€51,99
P/JAAR

Over de .cruises domeinextensie

.cruises achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensie .cruises laat zien waar de betreffende website over gaat.

Cruises zijn vaak vrij specifieke reizen. Om in deze markt een duidelijke onderscheid te creëren kan een unieke domeinextensie veel helpen. Een .cruises domeinnaam valt sneller op waardoor mensen eerder klikken op jouw website.

Wanneer registreer je een .cruises domein?

Het .cruises domein is in het leven geroepen voor iedereen die zich richt op het aanbieden van cruises, boottochten of andere manieren van reizen. Cruises groeien in populariteit. Met een .cruises domeinnaam speel je goed in op deze trend! Wil je ook je eigen .cruises domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “Check”.


Waarom voor een .cruises domein van sohosted kiezen?

Wanneer je een .cruises domein wilt registreren zijn er een aantal zaken waar je op moet letten zoals de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .cruises domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .cruises domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.cruises domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.cruises domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .cruises domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .cruises domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .cruises domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die van plan zijn een website te starten gerelateerd aan het aanbieden van cruises of andere boottochten.
Tijdens het bestellen van je .cruises domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .cruises domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.