.dance domeinnaam registreren

Registreer je .DANCE domein

€30,99
P/JAAR

Over de .dance domeinextensie

.dance achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op hoe goed je website wordt gevonden. Om website eigenaren hierin tegemoet te komen zijn er veel nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) geïntroduceerd. De nieuwe gTLD’s zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet.

Met een .dance domeinextensie valt je domeinnaam meer op en helpt het je website beter vindbaar te maken. Met een .dance domeinnaam laat je meteen zien dat jouw website is gericht op dans.

Wanneer registreer je een .dance domeinnaam?

Dans is een veel beoefende sport over de hele wereld. De .dance domeinextensie is daarmee erg geschikt voor dansers, dansscholen en liefhebbers. Wil jij jouw bezoekers laten zien dat jouw website is gericht op dansen? Check dan snel of je gewenste .dance domein nog beschikbaar is en vind een passend .dance domein om je doelgroep nog beter te bereiken!


Waarom voor een .dance domein van sohosted kiezen?

Wanneer je een .dance domein wilt registreren is het belangrijk om goed te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen van de webhoster. Hieronder lees je waar je nog meer op moet letten en waarom je .dance domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .dance domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.dance domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.dance domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .dance domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .dance domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .dance domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die van plan zijn een website te starten gerelateerd aan dans. Dansscholen, dansers of liefhebbers van dans of dance muziek kunnen deze extensie heel goed inzetten.
Tijdens het bestellen van je .dance domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .dance domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.