.date domeinnaam registreren

Registreer je .DATE domein

€29,75
P/JAAR

Over de .date domeinextensie

.date achtergrondinformatie

Wil je een eigen .date domeinnaam? Het .date domein is één van de nieuwste domeinextensies die bij SoHosted te bestellen zijn.

Met nieuwe extensies zoals .date wordt het een stukje gemakkelijker om je perfecte domeinnaam te registreren. Domeinnamen die al bezet waren als een .nl of .com domein, zijn nu opnieuw te registreren als een .date domein!

Waarom een .date domein registreren?

Beheer jij een website die met dating te maken heeft? Wil je een nieuw date-platform opzetten? Dan is het .date domein perfect! Je kunt je gratis inschrijven voor pre-registratie van een .date domein. Zo heb je voor weinig geld een korte, mooie domeinnaam om je doelgroep te bereiken!

De .date domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies. Deze extensies maken het een stuk makkelijker om een korte domeinnaam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog niet veel .date domeinnamen geregistreerd. Veel namen zijn dus nog vrij!

De kans dat zoekmachines waarde gaan hechten aan de extensie is ook erg groot. Een .date domeinnaam registreren kan dus positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.


Waarom een .date domeinnaam bij sohosted?

Natuurlijk zijn er verschillende aanbieders van een .date domeinnaam. Door de 15 jaar ervaring die SoHosted heeft met domeinregistraties is je domeinnaam bij ons in goede handen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Dit heeft ervoor gezorgd dat 85% van de klanten van het eerste uur vandaag nog steeds klant zijn!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .date domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.date domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.date domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .date domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .date domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .date domeinextensie is een mooie extensie voor websites die gericht zijn op daten en online daten. Datingsites kunnen hun platform meer laten opvallen door de .date domeinextensie. Date is een Engelstalig woord waardoor de naam internationaal goed in te zetten is. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .date domeinnaam!
Tijdens het bestellen van je .date domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .date domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.