.de domeinnaam registeren

EERSTE JAAR: € 5,95* (€ 15,00)

Registreer je .DE domein

€5,95
P/JAAR

*De korting geldt voor het eerste jaar, daarna betaal je het reguliere tarief van € 15,00

Over de .de domeinextensie

.de achtergrondinformatie

.de is de top-level domeinnaam (TLD) van Duitsland. De .de domeinnamen worden uitgegeven en beheerd door de DENIC (Deutsches Network Information Center) en bestaat sinds 1986.

Het .de domein is erg populair en is na .com het meest geregistreerde domein ter wereld. Het vroegere Oost-Duitsland had een aparte domeinextensie; .dd, maar deze is nooit echt in gebruik genomen. De letters “de” komen van het Duitse woord voor Duitsland: Deutschland.

Wanneer registreer je een .de domeinnaam?

Een .de domeinnaam kun je het beste registreren wanneer je van plan bent om een website op te zetten die in Duitsland wordt ingezet. Bedrijven, maar ook particulieren, die actief zijn in Duitsland kunnen met een .de domeinnaam perfect inspelen op de Duitse markt.

Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Duitsland, of bijvoorbeeld in Nederland, om een .de domeinnaam te registreren.


Waarom voor een .de domein van SoHosted kiezen?

Er zijn veel webhosting bedrijven waar je een .de domein kunt registreren, het verschil zit in de technische mogelijkheden en de prijzen. Bij SoHosted is je .de domeinnaam in goede handen, hieronder lees je waarom dit zo is en waar je op moet letten.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .de domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.de domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.de domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .de domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .de domeinnaam

Binnen 1 minuut. Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons een .de domeinnaam kunt registreren.

Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik vervolgens op check. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .de domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website in Duitsland in te zetten. Het .de domein is de meest geregistreerde domeinnaam in Duitsland en laat direct zien dat het om een Duitse website gaat.
Ja dit kan. Tijdens het bestellen van je .de domeinnaam kan je bij ons aangeven dat je de .de domeinnaam anoniem wilt registreren.. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten voor een anonieme .de domeinnaam registratie bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .de domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Een .de domeinnaam registreren is bij ons heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt vervolgens te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.