.Deal domeinnaam registreren

.Deal domein pre-orderen

Als eerste een .deal domeinnaam registreren?

.Deal is één van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Straks als eerste een. deal domein registreren? Pre-registreer je dan voor de .deal extensie!

Je pre-registreren voor de .deal extensie is bij SoHosted gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .deal domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .deal domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .deal domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .deal domein bestellen, voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .deal domein vast te leggen dan krijg je uiteraard je geld terug.

 


Geïnteresseerd in een .deal domeinnaam? Pre-order je .deal domein

 

Waarom een .deal domein registreren?

Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! De komst van de nieuwe domeinnamen zorgen voor meer kans op een goede, catchy domeinnaam. Bezoekers en ook de zoekmachines, zoals Google, zien met een .deals domein meteen waar de website over gaat. Heb jij een website met de beste deals voor je bezoekers, dan is een .deals domein perfect voor jou!

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lastig zijn omdat je gewenste domein al snel bezet is. Om deze schaarste tegen te gaan zijn er veel nieuwe domeinextensies gelanceerd. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er veel opties om je gewenste domeinnaam alsnog te registreren. Zo kun je relatief makkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog (door de variatie in extensies).

Recent zijn er vele nieuwe domeinextensies aangekondigd, zoals .deal. Deze nieuwe extensies helpen om je te onderscheiden van andere websites. Daarnaast helpt een domeinnaam die relevant is en aansluit bij het onderwerp van je website om je positie in Google te verbeteren.
 


 

Waarom een .deal domeinnaam van sohosted?

Door de 10 jaar ervaring met domeinregistraties is je .deal domeinnaam bij ons in goede handen. Een .deal domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houdt SoHosted onder andere van persoonlijk contact en een uitgebreide service.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .deal domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.deal domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.deal domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .deal domeinextensie. Zodra we weten wat de .deal domeinnaam kost informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .deal domeinnaam

We verwachten dat de .deal domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .deal domein kunt aanvragen.
De .deal domeinextensie is een mooie extensie voor zowel bedrijven als particulieren. Het is een Engelstalig woord waardoor de naam internationaal goed in te zetten is. De .deal extensie is gericht op websites die aanbiedingen, acties en andere voordelen aanbieden.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend via het formulier. Zodra de prijs van de .deal domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste .deal domein op onze website registreren, nog voordat deze officieel beschikbaar is.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .deal domeinextensie bekend is, waarna je deze direct kun bestellen op onze website. Als pre-registrant bij SoHosted kun je een .deal domeinnaam nog voordat deze officieel beschikbaar is bestellen!
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .deal domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden in 2014 en 2015 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .deal domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Je kunt je echter nu al pre-registreren voor de .deal extensie, waarmee je een .deal domein kunt aanvragen zodra de prijs bekend is!