.Deal domeinnaam registreren

.Deal domein pre-orderen

Als eerste een .deal domeinnaam registreren?

.Deal is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Wil je nu alvast de bijzondere .deal domeinnaam registreren? Pre-registreer dan vandaag nog je .deal domeinnaam bij SoHosted!

Nadat jij aan ons je voorkeur hebt doorgegeven door de pre-registratie, houden wij jou op de hoogte omtrent de lancering van de .deal domeinen. Als de pre-order is aangevraagd gaan wij proberen om als eerste je domein te registreren bij de organisatie die gaat over de uitgifte van het .deal domein. We werken als hostingprovider veel samen met deze organisatie waardoor we snel kunnen reageren.
 


Geïnteresseerd in een .deal domeinnaam? Pre-order je .deal domein

 

Waarom een .deal domein registreren?

Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! De komst van de nieuwe domeinnamen zorgen voor meer kans op een goede, catchy domeinnaam. Bezoekers en ook de zoekmachines, zoals Google, zien met een .deals domein meteen waar de website over gaat.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lastig zijn omdat je gewenste domein al snel bezet is. Om deze schaarste tegen te gaan zijn er veel nieuwe domeinextensies gelanceerd. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er veel opties om je gewenste domeinnaam alsnog te registreren. Zo kun je relatief makkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog (door de variatie in extensies).

Recent zijn er vele nieuwe domeinextensies aangekondigd, zoals .deal. Deze nieuwe extensies helpen om je te onderscheiden van andere websites. Daarnaast helpt een domeinnaam die relevant is en aansluit bij het onderwerp van je website om je positie in Google te verbeteren.

 


 

Waarom een .deal domeinnaam van sohosted?

Door de 10 jaar ervaring met domeinregistraties is je .deal domeinnaam bij ons in goede handen. Een .deal domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houdt SoHosted onder andere van persoonlijk contact en een uitgebreide service.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .deal domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.deal domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.deal domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Bestellen? Vul het formulier in!

Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .deal domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .deal domeinnaam

We verwachten dat de .deal domeinextensie in Q1 2015 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
De .deal domeinextensie is een mooie extensie voor zowel bedrijven als particulieren. Het is een Engelstalig woord waardoor de naam internationaal goed in te zetten is. De .deals extensie is gericht op websites die aanbiedingen, acties en andere voordelen aanbieden.
Denk je eraan om een .deal domeinnaam te registreren? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .deal domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na het geven van akkoord ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .deal domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden in 2014 en 2015 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .deal domeinextensie wordt naar verwachting in Q1 van 2015 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .deal domeinnaam bij ons te pre-registreren.