.dealer domeinnaam registreren

dealer domeinnaam registreren
De .dealer domeinnamen zijn bijna te registreren! Tot die tijd kun je gratis je .dealer domeinnaam pre-orderen. Met een pre-order heb je meer kans op een succesvolle registratie!

Nu alvast je .dealer domeinnaam registreren?

Helaas kun je nog geen .dealer domeinnamen registreren. Wel kun je nu alvast gratis je .dealer domeinnaam pre-orderen bij SoHosted.

Bij een pre-order doen wij er alles aan om als eerste jouw gewenste .dealer domein te registreren. We werken als hostingprovider nauw samen met de organisatie van de .dealer domeinextensie waardoor de kans groter is dat we jouw specifieke domeinnaam voor je kunnen vastleggen. Met een pre-order zit je nog nergens aan vast, je beslist pas zodra de prijs van een .dealer domein bekend is.

 


Ook een .dealer domein? Pre-order je .dealer domein

 

Wanneer een .dealer domeinnaam registreren?

Webshops, handelaren of importeurs kunnen veel baat hebben bij een .dealers domein. Verkoop je een specifiek product? Laat het dan zien met de .dealer domeinnaam en check of jouw .dealer domeinnaam nog beschikbaar is.

Daarbij komt dat een gebruikelijke .nl of .com domeinextensie je domeinnaam er niet snel uit laat springen. Een .dealer domeinnaam doet dit wel. Een .dealer domein valt op en zal zo meer bezoekers naar de website kunnen trekken.

Reden genoeg dus om nu te checken of je gewenste .dealer domeinnaam nog beschikbaar is!

 


 

Waarom een .dealer domein van SoHosted?

Een .dealer domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkope .dealer domeinnamen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.dealer overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.dealer redirect

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .dealer domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .dealer domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .dealer domeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .dealer domeinnamen halverwege 2016 zullen verschijnen. Wil je er zeker van zijn dat je deze datum niet mist? Pre-order dan nu alvast je .dealer domein.
De .dealer domeinnamen zijn perfect wanneer je een verkoper bent van specifieke producten (bijvoorbeeld auto’s of caravans).
Denk je eraan om een .dealer domeinnaam te registreren? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .coupon domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam definitief van jou. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie van je gewenste domein(en) ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .coupon domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .coupon, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .coupon domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om een .coupon domeinnaam bij ons te pre-registreren.