.dealer domeinnaam registreren

dealer domeinnaam registreren

Als eerste een .dealer domeinnaam registreren?

De .dealer domeinnamen zijn bijna te registreren! Tot die tijd kun je gratis je voor de .dealer domeinnaam pre-registreren. Met een pre-registratie heb je meer kans op een succesvolle registratie van een .dealer domeinnaam!

Een pre-registratie is bij SoHosted gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .dealer domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .ads domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .dealer domeinnaam bestellen, op onze website, nog voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .dealer domein vast te leggen? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

 


Ook een .dealer domein? Pre-order je .dealer domein

 

Wanneer een .dealer domeinnaam registreren?

Webshops, handelaren of importeurs kunnen veel baat hebben bij een .dealers domein. Verkoop je een specifiek product? Laat het dan zien met de .dealer domeinnaam en check of jouw .dealer domeinnaam nog beschikbaar is.

Daarbij komt dat een gebruikelijke .nl of .com domeinextensie je domeinnaam er niet snel uit laat springen. Een .dealer domeinnaam doet dit wel. Een .dealer domein valt op en zal zo meer bezoekers naar de website kunnen trekken.

Reden genoeg dus om nu te checken of je gewenste .dealer domeinnaam nog beschikbaar is!

 


 

Waarom een .dealer domein van SoHosted?

Een .dealer domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkope .dealer domeinnamen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.dealer overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.dealer redirect

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .dealer domeinextensie. Zodra we weten wat de .dealer domeinnaam kost informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .dealer domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .dealer domeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .dealer domeinnamen halverwege 2018 zullen verschijnen. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .dealer domein kunt aanvragen, nog voordat deze officieel beschikbaar is!
De .dealer domeinnamen zijn perfect wanneer je een verkoper bent van specifieke producten (bijvoorbeeld auto’s of caravans).
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend bij SoHosted. Zodra de prijs van de .dealer domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste domein op onze website registreren.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .dealer domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .dealer domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .coupon, .store, .shop, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .dealer domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om je voor een .dealer domeinnaam bij ons te pre-registreren.