.delivery domeinnaam registreren

Registreer je .delivery domein

€39,00
P/JAAR

Over de .delivery domeinextensie

Je hebt vast gemerkt dat de (maaltijd)bezorging booming business is geworden. Nieuwkomers zoals Deliveroo en Foodora hebben nog steeds een omzetgroei van meer dan 500% per jaar en in Nederland is Thuisbezorgd razend populair. In de Verenigde Staten zijn er al restaurants die hun ‘restaurantgedeelte’ hebben gesloten en zich alleen nog maar richten op de bezorging.

Met de .delivery domeinextensie van SoHosted maak je je mogelijke klanten in één oogopslag duidelijk dat ze lekker in hun luie stoel kunnen blijven zitten en via de website toch hun favoriete eten kunnen bestellen.

Natuurlijk is de .delivery domeinextensie er niet alleen voor maaltijdbezorgers, ook express diensten laten hun zakelijke klanten met een .delivery extensie weten dat hun post snel en veilig kan worden bezorgt.

Waarom een .delivery domeinnaam registreren?

De .delivery domeinextensie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele extensies zoals ‘.nl’ of ‘.com’.

  • Meer beschikbaar: de .delivery domeinextensie is nieuw en wordt nog niet veel gebruikt. Is dus bijvoorbeeld je websitenaam al bezet met .nl, dan is de kans groot dat deze nog wel te registreren is met de .delivery extensie.
  • Opvallende websitenaam: tussen de zoekresultaten in Google valt een website met ‘.delivery’ erg op tussen de zoekresultaten. Bezoekers zien direct dat jij een bezorgservice hebt.
  • Eetgelegenheden kunnen restaurantgedeelte en bezorging gescheiden houden: heb je een restaurant en wil je als extra service ook bezorging aanbieden? Kies er dan voor om één aparte website voor restaurant gasten te maken (nihao.nl) en een .delivery website speciaal gericht op mensen die op zoek zijn naar een restaurant dat bezorging aanbiedt (nihao.delivery). Zo kun je beide doelgroepen bedienen zonder dat je klandizie misloopt.
  • Internationaal: bezorg je ook buiten de grenzen of bijvoorbeeld vanuit andere landen naar Nederland? Met een ‘.nl’ domein richt je je alleen op Nederland, terwijl .delivery niet gebonden is aan een land, maar gericht op de service die wordt aangeboden.

Bovenstaande voordelen kunnen dus zorgen voor structureel meer bezoekers naar je website, puur door te kiezen voor een extensie die aansluit bij wat je aanbiedt. Het loont dus om na te denken over een opvallende en onderscheidende websitenaam en extensie!

Voorbeelden van een .delivery domein

  • nihao.delivery
  • snackbardeviersprong.delivery
  • pizza.delivery
  • onlinebestellen.delivery
  • zakelijkepost.delivery

Waarom een .delivery domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een delivery domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.delivery domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

delivery domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .delivery domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .delivery domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je delivery domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen domeinnaam!
De .delivery domeinextensie is er voor pakketbezorgers, maaltijdbezorgers express services en andere bedrijven die de service bezorging aanbieden.
Ja, de .delivery domeinnaam kun je verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .delivery domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .delivery domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.