Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Dev domeinnaam registreren

Registreer je .DEV domein

€24,99
P/JAAR

Over de .dev domeinextensie

Met de digitalisering van de wereld worden developers steeds belangrijker. Software, apps, websites, overal zijn developers voor nodig. Hoogste tijd dus voor een eigen domeinnaam voor de developers op deze wereld, de .dev domeinextensie. Een .dev domeinnaam kun je nu eenvoudig en snel registreren bij SoHosted zodat jij voorzien bent van je eigen .dev domeinnaam.

Of je nu een freelance developer bent, code schrijft voor de meest geweldige Android en iPhone apps of code schrijft voor software of games, de .dev domeinnaam is een geweldige keuze. Ook voor een portfolio of als testwebsite voor je nieuwe code is een .dev domeinnaam een uitstekende keuze.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van je .dev domein is het door de uitgever van het .dev domein verplicht om gebruik te maken van een beveiligde HTTPS verbinding d.m.v. een SSL certificaat. Wanneer je alleen een domeinnaam zonder hostingpakket afneemt kun je de domeinnaam niet gebruiken.

Waarom registreer je een .dev domeinnaam?

Afhankelijk van wat je wilt met de website kan een .dev domeinnaam een goede oplossing zijn voor jouw website.

Een website die eindigt op .dev is een uitstekende manier om bezoekers te laten zien dat jouw website over het onderwerp development gaat. In de zoekmachines onderscheidt het je van je concurrenten. Ook is een .dev domeinnaam gemakkelijk om te onthouden waardoor bezoekers sneller terugkomen naar jouw website. Bovendien is de .dev domeinnaam internationaal in te zetten, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het .nl domein.

Voorbeelden van een .dev domeinextensie

  • iphoneapps.dev
  • bedrijfsnaam.dev
  • phpcommunity.dev
  • software.dev

Waarom een .dev domein van sohosted?

Wanneer je jouw .dev domein bij SoHosted bestelt ben je er zeker van dat je registratie in goede handen is. We zijn al ruim 15 jaar actief op het gebied van webhosting en domeinregistraties. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .dev domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .dev domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.


Anoniem registreren

.dev domeinnaam anoniem registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .dev domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling zullen wij direct je .dev domein registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.

Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Een .dev domein is geschikt voor iedereen die iets met development doet of om je eigen werk te promoten.

Tijdens het bestellen van je .dev domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .dev domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.

Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.