Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.diamonds domeinnaam registreren

Registreer je .DIAMONDS domein

€40,00
P/JAAR

Over de .diamonds domeinextensie

.diamonds achtergrondinformatie

Een .diamonds domeinnaam registreer je om direct aan je bezoekers te tonen dat je je richt op diamanten of andere sieraden. De .diamonds is een van de vele nieuwe domeinextensies. Deze nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe .diamonds domeinextensie laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.

Wanneer registreer je een .diamonds domeinnaam?

Werk je veel met armbanden, kettingen en andere sieraden? Of wordt je gewoon heel blij van mooie sieraden? Deze extensie is perfect voor bijvoorbeeld juweliers of liefhebbers van sieraden. Ben jij zo iemand? Check dan snel of jouw .diamonds domeinnaam nog beschikbaar is en vind een passend domein om je doelgroep nog beter te bereiken!


Waarom een .diamonds domein bij SoHosted registreren?

Een .diamonds domeinextensie wordt door veel webhosters aangeboden, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .diamonds domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .diamonds domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.diamonds domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.diamonds domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .diamonds domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .diamonds domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .diamonds domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om bijvoorbeeld een webshop op te zetten in juwelen of andere sieraden. Het .diamonds domein is ook een prima extensie wanneer je relevante informatie over verschillende diamanten of juist één unieke diamant wilt publiceren.
Tijdens het bestellen van je .diamonds domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .diamonds domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.