.diet domeinnaam registreren

Registreer je .DIET domein

€153,99
P/JAAR

Over de .diet domeinextensie

.diet achtergrondinformatie

.Diet is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Omdat de .diet domeinnaam zo nieuw is, zijn er nog veel domeinnamen beschikbaar! Grote kans dus dat jouw gewenste .diet domein nog vrij is. Wees er wel op tijd bij, sinds de registratie zal de vraag naar .diet domeinnamen alleen maar toenemen.

Een .diet domeinnaam helpt je website beter vindbaar te maken omdat je domeinnaam hiermee beter aan kan sluiten bij het onderwerp van je website. Een relevante domeinnaam helpt je positie in Google te verbeteren.

Wanneer registreer je een .diet domeinnaam?

Mensen worden zich steeds bewuster van voeding. Gezond en biologisch eten speelt een steeds grotere rol in ons leven. Er zijn tal van diëten die mensen helpen om gezond te blijven. Heb jij een bedrijf die zich bezig houdt met diëten of schrijf je een blog over voeding en diëten? Dan is het .diet domein misschien wel wat voor je! De .diet extensie biedt nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe webmasters door met een korte, herkenbare domeinnaam je doelgroep te bereiken.

De .diet domeinextensie is één van de nieuwe domeinen die zijn aangekondigd. Deze nieuwe gTLD’s maken het weer mogelijk om een mooie naam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog geen .diet domeinen geregistreerd! Door alvast kosteloos bij ons te pre-orderen, maak je een grote kans op je gewenste domein.

De kans dat zoekmachines zoals Google waarde gaan hechten aan de .diet extensie is ook groot. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.


Waarom een .diet domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je .diet domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .diet domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .diet domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.diet domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.diet domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .diet domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .diet domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .forsale domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD) die in veel landen dezelfde betekenis heeft. Met de .forsale extensie is heel duidelijk dat het om een dieet gaat. Dit kan voor bedrijven interessant zijn, maar natuurlijk ook voor food bloggers. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .forsale domeinnaam!
Tijdens het bestellen van je .diet domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .diet domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.