.digital domeinnaam registreren

Registreer je .DIGITAL domein

€39,99
P/JAAR

Over de .digital domeinextensie

.digital achtergrondinfo

Samen met veel andere domeinextensies zorgt de .digital extensie voor meer variatie tussen domeinnamen. Op het internet kan een goede en relevante domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. Met een .digital domeinnaam val je meer op en onderscheidt je website zich beter van andere domeinnamen (met bijvoorbeeld een .nl of .com extensie).

Wanneer registreer je een .digital domeinnaam?

De digitale wereld is booming. Met een .digital domeinnaam speel je hier perfect op in. Schrijf je veel over een bepaald onderwerp op bijvoorbeeld een blog, of verkoop je vooral producten online? Laat met een .digital domein direct zien wat je bezoekers kunnen verwachten en dat jij de expert bent op het gebied van digital.

Wil jij ook een .digital domeinnaam? Bekijk dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom een .digital domein registreren bij SoHosted

Wanneer je een .digital domein wilt registreren is het belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder vertellen we je waar je op moet letten en waarom je .digital domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .digital domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.digital domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.digital domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .digital domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .digital domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .digital domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .digital domein extensie worden ingezet. Een .digital domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .digital domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .digital domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.