Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.direct domeinnaam registreren

Registreer je .DIRECT domein

€39,99
P/JAAR

Over de .direct domeinextensie

.direct achtergrondinformatie

De .direct domeinextensie is een nieuwe domeinextensie. Samen met vele andere nieuwe extensies zorgt de .direct extensie voor meer variatie in de domeinnamen. Waar .nl, .eu .com, et cetera, erg populair zijn gebleken, zorgen de nieuwe extensies voor nieuwe kansen. Is je gewenste .nl of .com domeinnaam al bezet? Misschien is hij nog wel beschikbaar als een .direct domein!

Benieuwd welke bijzondere extensies we nog meer hebben? Bekijk dan het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .direct domeinnaam?

Met een .direct domeinnaam laat je jouw bezoekers merken dat snelle service bij jou centraal staat. Zo kunnen leveranciers, bezorgers of restaurants deze domein extensie goed gebruiken om de snelle levering van goederen en diensten te laten zien. Daarbij komt dat direct dezelfde betekenis heeft in het Engels en in het Nederlands. Hierdoor is deze domeinextensie over de hele wereld te gebruiken!

Wil jij ook een .direct domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .direct domein van sohosted kiezen?

Bij het registreren van een domeinnaam is het belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .direct domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .direct domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.direct domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.direct domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .direct domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .direct domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .direct domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .direct domein extensie worden ingezet. Een .direct domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .direct domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .direct domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.