.dog domeinnaam registreren

Registreer je .DOG domein

€29,75
P/JAAR

Over de .dog domeinextensie

.dog achtergrondinformatie

Wil je een domeinnaam die anders is dan alle anderen? Kies dan voor een van de nieuwste domeinextensies. Een herkenbare domeinnaam is helder voor je bezoekers, maar ook voor zoekmachines zoals Google. Dit zal helpen om je resultaten in Google te verbeteren.

Wanneer registreer je een .dog domeinnaam?

Kies je voor een .dog domeinnaam dan is direct te zien waar je website over gaat; over honden. Je kunt een .dog domeinnaam registreren wanneer je jouw website meer wilt laten opvallen.

Is je gewenste domeinnaam al bezet als een .nl of .com domein? Waarschijnlijk is hij nog wel beschikbaar als een .dog domein!

.Dog domeinnamen zijn erg goed te gebruiken voor bijvoorbeeld blogs of webshops gericht op onze trouwe viervoeter. Wil je een nieuwe website beginnen waar je informatie of producten aanbiedt voor de hond? Check dan ook eens of je .dog domein nog vrij is.


Waarom voor een .dog domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .dog domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .dog domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .dog domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.dog domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.dog domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .dog domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .dog domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .dog domein is geschikt voor websites gericht op de trouwe viervoeter.
Tijdens het bestellen van je .dog domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .dog domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.