.domains domeinnaam registreren

Registreer je .DOMAINS domein

€29,75
P/JAAR

Over de .domains domeinextensie

.domains achtergrondinfo

Wist je dat er vele nieuwe domeinextensies zijn geïntroduceerd? De .domains domeinextensie is daar één van. Val meer op en bereik je bezoekers op een unieke manier met een .domeins domeinnaam.

De nieuwe domeinextensies helpen om meer onderscheid te creëren tussen de vele actieve domeinnamen op internet. Bekijk voor meer unieke domeinextensies ook ons overzicht van alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .domains domeinnaam?

Het .domains domein is goed te gebruiken voor alle websites met betrekking tot domeinnamen. Verkoop je domeinnamen of beheer je deze? Check dan snel of jouw .domains domein nog beschikbaar is en vind een passend domein!


Waarom een .domains domein bij SoHosted registreren?

Bij de meeste webhosters kun je een .domains domein registreren, de verschillen zitten meestal in de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .domains domein bij ons in goede handen is.

Tip! Bestel naast je domein ook een webhostingpakket om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen. Je hebt al een .domains domein + webhosting voor € 3,98 per maand!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .domains domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.domains domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.domains domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .domains domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .domains domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .domains domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die zich richten op het verkopen of inkopen van bijvoorbeeld domeinnamen.
Tijdens het bestellen van je .domains domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .domains domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.