Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

Domeinnaam verhuizen

Verhuis je domein naar SoHosted

Domeinnaam verhuizen naar SoHosted in 3 stappen

Heb je nu al een domeinnaam bij een andere webhoster? Dat is geen probleem. Het verhuizen van een domeinnaam is eigenlijk heel simpel. Volg gewoon de stappen hieronder dan is je domein zo verhuisd. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

stap1VRAAG DE AUTORISATIECODE OP BIJ JE HUIDIGE WEBHOSTER

Een autorisatiecode wordt ook wel een verhuistoken genoemd. Deze code geef je aan de webhoster waar het domein naar toe moet worden verhuisd.

  • De autorisatiecode kan je opvragen in het klantenpanel van je huidige webhoster.
  • Als je de code daar niet kunt vinden kan je het beste een e-mail sturen of even bellen naar je webhoster met de vraag om de autorisatiecode op te sturen.
  • Sommige hostingproviders verstrekken automatisch de autorisatiecode aan je wanneer je de domeinnaam opzegt. Zeg in dat geval eerst je domeinnaam op.

 

stap2BESTEL DE DOMEINNAAM OP ONZE WEBSITE

  • Vul bovenaan deze pagina de domeinnaam in die je naar ons toe wil verhuizen en klik op ‘check’.
  • Klik vervolgens op de ‘verhuizen’ knop achter de domeinnaam die je wil verhuizen.
  • Volg de instructies van het bestelsysteem. Tijdens het bestellen kan je de autorisatiecode invoeren.

 

stap3ZEG DE DOMEINNAAM OP BIJ JE HUIDIGE WEBHOSTER

Je domeinnaam wordt nu automatisch verhuisd naar SoHosted. Je moet nu alleen nog je oude contract opzeggen zodat je geen facturen meer krijgt van je oude hostingprovider. Het is verstandig om van te voren te controleren hoe lang je contract nog loopt om zo dubbele kosten te voorkomen.


Waarom je domeinnaam verhuizen naar SoHosted?

Er zijn genoeg webhosters waar je een domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je domein bij ons in goede handen is.

VASTE LAGE PRIJZEN

Voordelig een domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

GRATIS DOORSTUURSERVICE

domeinnaam overdragen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

GEEN OVERDRACHTSKOSTEN

domeinnaam doorsturen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.


ANONIEM REGISTREREN

Anoniem domeinnaam registreren width=

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

VOORDELIG DNS BEHEER

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

GROOT AANBOD

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen

Nadat je je domein hebt besteld moet je je autorisatiecode invoeren. Dat kan ook tijdens het bestellen van je domein, maar ook na het bestellen in Mijn SoHosted. Op het moment dat je de autorisatiecode hebt ingevoerd kunnen wij de verhuizing doorvoeren. Voor de meeste domeinnamen is dat binnen enkele uren. Sommige exotische domeinen duren enkele werkdagen. Je kan zonder tussenkomt van ons je domeinnaam verhuizen.
Je kunt dan het beste even een e-mail sturen via ons contactformulier met het overzicht van de domeinnamen die je naar ons wil verhuizen. We gaan je dan een prijsopgaaf sturen en regelen de verhuizing voor je. Je hoeft ze dus niet per stuk in te voeren op onze website.
Het is mogelijk om een domeinnaam anoniem te registreren. Tijdens het bestellen van je domeinnaam kan je dat aangegeven. Je kunt ons ook altijd even een e-mail sturen zodat wij de domeinnaam anoniem kunnen maken. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij populaire domeinen geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer. Voor domeinen waar we wel overdrachtskosten voor rekenen, krijg je altijd eerst een toelichting.
Bovenaan deze pagina staan 3 stappen die je kan volgen om je domeinnaam te verhuizen naar ons. Kom je er niet? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met je verhuizing!