.download domeinnaam registreren

Registreer je .DOWNLOAD domein

€29,75
P/JAAR

Over de .download domeinnaam

Meer info over de .download extensie

De .download domeinnamen is één van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. De .download domeinextensie is een gTLD. Dit houdt in dat je niet beperkt bent tot een bepaald land of regio. Daarbij komt dat het woord “download” in vele talen dezelfde betekenis heeft. Hierdoor bereik je erg veel mensen met jouw .download domein!

De .download extensie is niet de enige nieuwe domeinextensie bij SoHosted. Bekijk daarom ook onze andere nieuwe domeinextensies.

Wanneer registreer je een .download domeinnaam?

Een .download zal in veel situaties een goed alternatief zijn. Is je gewenste domeinnaam al bezet als een .com of .nl domein? Grote kans dat hij nog beschikbaar is als een .download!

De .download domeinen zijn daarom goed in te zetten voor een alternatief domein waar men jouw downloads kan vinden. Heb je veel documenten, foto’s of video’s die je bezoekers kunnen downloaden? Plaats ze op een .download domein zodat je bezoekers direct kunnen zien waar de website over gaat.


Waarom voor SoHosted kiezen?

Er zit veel verschil in de prijzen en techniek van verschillende webhosters. Bij SoHosted ben je altijd zeker van goede, enthousiaste service. Met een team van ervaren medewerkers helpen wij jou graag verder!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .download domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.download domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.download domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .download domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .download domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Met een .download domeinnaam kun je alle kanten op. Biedt je documenten, foto’s of video’s aan op je website die je bezoekers kunnen downloaden? Dan is een .download domeinnaam misschien iets voor jou! Check dan snel of je .download domeinnaam al beschikbaar is.
Tijdens het bestellen van je .download domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .download domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.