Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.earth domeinnaam registreren

Registreer je .EARTH domein

€29,99
P/JAAR

Over de .earth domeinextensie

We maken afspraken om de klimaatverandering te vertragen en we stappen massaal over op groene energie zodat we nog wat langer van deze .earth kunnen genieten! Doe jij iets moois voor deze wereld? Laat het zien met de .earth domeinnaam. De .earth domeinnaam is er voor de wereldverbeteraar in iedere vorm. Breng jij mensen op de hoogte van de gevaren van ontbossing? Of biedt jij zonne- of windenergie aan? Kies dan voor .earth en begin vandaag nog met het verbeteren van onze geliefde .earth!

Wanneer registreer je een .earth domeinnaam?

De .earth domeinextensie is voor jou als je:

  • Uren en uren hebt zitten piekeren over die geniale websitenaam, om er vervolgens achter te komen dat de .NL extensie al in gebruik is. Omdat de .earth domeinextensie nieuw is wordt deze weinig gebruikt. Grote kans dus dat je geniale ingeving niet voor niets is geweest en je nog steeds de naam met .earth kunt registreren.
  • Op wilt vallen tussen de competitie. Stel je voor dat een mogelijke bezoeker via Google op zoek is naar meer informatie over klimaatverandering. Tussen alle .com en .nl domeinnamen staat daar opeens .earth! Het valt op en de website is blijkbaar helemaal gericht op dat waar diegene naar op zoek is!
  • Meer terugkerende bezoekers wilt. Lange websitenamen zijn vaak lastig te onthouden. Een opvallende en korte websitenaam onthouden mensen beter, waardoor de kans groter is dat mensen terug komen. Oke, even een voorbeeld om het duidelijk te maken; stel je wilt de website ‘beautifulearth’ registreren waar mensen de mooiste kiekjes van prachtig natuurschoon kunnen vinden. Als je de standaard .nl domeinextensie registreert wordt het www.beautifulearth.nl. Gebruik je .earth, dan kun je je naam inkorten en wordt het; www.beautiful.earth. Zoals je ziet is het opvallend en korter, dus gemakkelijker voor bezoekers om te onthouden.
  • Ook succes wilt buiten de landgrenzen. Gaan jouw ambities verder dan Nederland en heb je een Engelstalige website? Kies dan voor .earth, zo zit je niet vast aan een land gerelateerde extensie zoals .nl, maar is je extensie gericht op het onderwerp ‘earth”.

Bovenstaande voordelen helpen je allemaal om meer potentiële bezoekers aan te trekken, zonder dat je hier dure of tijdrovende promoties voor hoeft te doen. Denk dus goed na bij het kiezen van een domeinextensie en kies één die past bij het onderwerp van je website.


Waarom een domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .earth domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .earth domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

punt earth domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.earth domeinextensie doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem earth domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .earth domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .Earth domeinextensie is er voor de wereldverbeteraar. Websites die zich richten op het aantrekken van bijvoorbeeld met het milieu begaande bezoekers.
Tijdens het bestellen van je .earth domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .earth domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.