.eco domeinnaam registreren

Registreer je .eco domein

€60,00
P/JAAR

Over de .eco domeinextensie

Het National Marketing Institute heeft onderzocht dat 70% van de consumenten eerder bereid is om te kopen als ze geloven in het doel van het bedrijf. Het is dus vanzelfsprekend dat je bezoekers direct moet laten weten waar jij voor staat. Met de .Eco domeinextensie laat jij gelijk zien dat je begaan bent met de wereld en het milieu.

Dit is waarom grote natuurorganisaties zoals WNF, Rainforest Alliance en Ocean Conservancy hebben gekozen voor een .eco domein.

Nog niet overtuigd van de grote voordelen van deze extensie achter je websitenaam? Lees dan hieronder verder;

Waarom een .eco domeinnaam registreren?

  • Grotere keuze in websitenaam: de .eco domeinextensie is nieuw en wordt nog niet veel gebruikt. Is dus bijvoorbeeld je websitenaam al bezet met .nl, dan is de kans groot dat deze nog wel te registreren is met de .eco extensie.
  • Opvallende websitenaam: tussen de zoekresultaten in Google valt een website met ‘.eco’ erg op tussen de zoekresultaten. Zoekende bezoekers zien gelijk dat jouw site begaan is met de wereld.
  • Internationaal: wil je niet alleen faam binnen de landgrenzen verkrijgen? Met een ‘.nl’ domein richt je je alleen op Nederland, terwijl .eco niet gebonden is aan een land, maar op het gezamelijke idee van een betere wereld.

Bovenstaande voordelen kunnen dus zorgen voor structureel meer bezoekers naar je website, puur door te kiezen voor een extensie die aansluit bij wat je aanbiedt. Het loont dus om na te denken over een opvallende en onderscheidende websitenaam en extensie!

Voorbeelden van een .eco domein

  • wnf.eco
  • koala.eco
  • nationaalpark.eco

 


Waarom een domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een eco domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.eco domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

punt eco domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .eco domein registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .eco domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je eco domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen domeinnaam!
De .eco domeinextensie is er voor goede doelen, natuur organisaties maar ook voor webshops die werken aan een betere wereld.
Ja, de domeinnaam kun je verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .eco domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.