.education domeinnaam registreren

Registreer je .EDUCATION domein

€24,99
P/JAAR

Over de .education domeinextensie

.education achtergrondinformatie

Een goede domeinnaam op het internet is erg belangrijk voor de vindbaarheid en de uitstraling van je website. Het voordeel van een .education domeinnaam is dat deze daadwerkelijk iets toevoegt aan jouw website, de bezoeker weet direct dat deze website gericht is op kennis en leren.

Een .education domeinnaam is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan specifiek gericht op educatie.

Wanneer registreer je een .education domeinnaam?

Het .education domein is in het leven geroepen voor iedereen die zich richt op educatie. Hiermee is deze extensie ideaal voor onder andere onderwijsinstellingen en thuisstudies. De .education extensie kan worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden voor trainingen, opleidingen, cursussen of certificering.

Zo kan je een .education domein registreren wanneer je voor een grote onderwijsinstelling werkt of wanneer je (avond)cursussen verzorgt. Onderwijs en educatie is een breed onderwerp, zo ook de invulling van het .education domein. 

Richt jij je op opleidingen en ontwikkeling? Check dan snel of je gewenste .education domein nog beschikbaar is en bestel jouw unieke domeinnaam.

Tip: bekijk ook eens de domeinextensie .academy.


Waarom voor een .education domein van sohosted kiezen?

Er zijn verschillende webhosting bedrijven waar je een .education domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .education domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .education domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.education domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.education domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .education domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .education domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .education domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website (internationaal) in te zetten voor educatie. Biedt jij kennis, trainingen of opleidingen aan op je website? Dan kan deze extensie je helpen om meer op te vallen op internet.
Tijdens het bestellen van je .education domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .education domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.