.email domeinnaam registreren

Registreer je .EMAIL domein

€29,99
P/JAAR

Over de .email domeinextensie

.email achtergrondinformatie

E-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met een .email domeinnaam speel je hier goed op in. Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jouw website kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet.

De nieuwe .email domeinextensie laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Een .email domein is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan specifiek gericht op e-mailverkeer.

Wanneer registreer je een .email domeinnaam?

Een .email domeinnaam is goed te gebruiken voor aanbieders van diverse e-maildiensten. Daarnaast is het .email domein ook goed in te zetten voor persoonlijke doeleinden, zoals een apart mailadres.

Daarnaast kan een deze domeinextensie goed worden ingezet om onderscheid te maken tussen je reguliere website en de e-mailservers voor je webmail.

Wil jij ook meer opvallen met een .email domeinnaam? Check dan hierboven of je gewenste domein nog beschikbaar is en val op met deze nieuwe domein extensie.


Waarom een .email domein bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .email domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je wat belangrijke punten zijn om op te letten en waarom je .email domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .email domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.email domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.email domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .email domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .email domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .email domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om e-maildiensten aan te bieden. Het .email domein is ook een prima extensie wanneer je een technische helpdesk wilt starten over hoe mensen voor alle hostingproviders hun e-mailaccounts snel en makkelijk kunnen configureren.
Tijdens het bestellen van je .email domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .email domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.