.energy domeinnaam registreren

Registreer je .ENERGY domein

€119,99
P/JAAR

Over de .energy domeinextensie

.energy achtergrondinformatie

Meer opvallen met je website? Kies dan voor een gTLD. De gTLDs (generieke top level domeinen) helpen jou aan een domeinnaam die opvalt en niemand snel zal vergeten!

Is dit iets voor jou?Check dan snel of je domeinnaam nog beschikbaar is.

Wanneer registreer je een .energy domeinnaam?

.Energy is perfect voor iedereen in de energiesector. Ben jij of jouw bedrijf bezig met bijvoorbeeld duurzame energie? Laat dit dan ook zien in je domeinnaam!

Zonnepanelen en windmolens zijn al bijna niet weg te denken in ons straatbeeld. Juist daarom kan de .energy domeinnaam veel voor je betekenen. De energiesector heeft met de .energy domeinnaam een eigen plek op internet gekregen!


Waarom je .energy domeinnaam bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .energy domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Lees hieronder waar je op moet letten en waarom je .energy domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .energy domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.energy domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.energy domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .energy domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .energy domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .energy domeinnamen zijn perfect voor elke website gerelateerd aan fotografie. Heb jij een passie voor fotografie? Laat je website dan meer opvallen met deze nieuwe extensie.
Tijdens het bestellen van je .energy domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .energy domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.