.engineer domeinnaam registreren

Registreer je .engineer domein

€29,50
P/JAAR

Over de .engineer domeinextensie

De redders in nood als je smartphone op de intensive care ligt. De helden die er iedere dag voor zorgen dat onze computers blijven werken, telefoonmasten blijven zenden en je auto het iedere ochtend doet. we hebben het natuurlijk over de engineers. Altijd maar aan het (digitaal) sleutelen, zijn ze de stille krachten van de samenleving. SoHosted vindt dat zij best eens in het zonnetje mogen worden gezet en daarom hebben we nu de .engineer domeinextensie. Laat zien dat je bij het legioen hoort van zij die de wereld draaiende houden met de .engineer domeinextensie.

Waarom een .engineer domein registreren?

Ben jij een student engineering? Repareer je wasmachines, smartphone’s, computers of heb je een autogarage? Dan is een .engineer domein voor jou. Val op tussen je concurrenten in de zoekresultaten met een .engineer domeinextensie achter je websitenaam.

Mensen hebben je pas nodig als er iets kapot is, maar als ze je service nodig hebben, willen ze dit ook gemakkelijk. Door een .engineer domeinextensie weten bezoekers in één oogopslag dat jij degene bent die hun probleem op gaat lossen. Naast opvallend is een .engineer domeinextensie ook een manier om je websitenaam te verkorten, waardoor deze gemakkelijk te onthouden is voor bezoekers. Zo wordt bijvoorbeeld vanderveldeautomoneurs.nl, vanderveldeauto.engineer.

Voorbeelden van een .engineer domein

  • auto.engineer
  • webhulp.engineer
  • programmeren.engineer
  • wasmachinekapot.engineer

Waarom een .engineer domeinnaam van SoHosted?

Een .engineer domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .engineer domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.engineer domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.engineer domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .engineer domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .engineer domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .engineer domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .engineer domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .engineer domeinnaam!
Een .engineer domeinnaam is voor monteurs, studenten in engineering, witgoed reperateurs..
Ja, wanneer de .engineer domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .engineer domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .engineer domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .engineer domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.