.Enterprises domein registreren

Registreer je .ENTERPRISES domein

€29,75
P/JAAR

Over de .enterprises domeinextensie

.enterprises achtergrondinformatie

Niet lang geleden zijn er vele nieuwe gTLDs vrijgekomen (Generieke Top Level Domains). Bekende gTLDs zijn bijvoorbeeld .com domeinen of .net domeinen. Om meer onderscheid te brengen in de miljoenen vastgelegde domeinnamen, zijn er nieuwe gTLDs te registreren. De .enterprises domeinnaam is daar één van.

Bekijk voor meer generieke domeinextensies ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .enterprises domeinnaam?

Breid je merk uit met de nieuwe .enterprises extensie. Deze extensie is ideaal voor organisaties die zich online willen onderscheiden. Deze domeinextensie kan ook prima worden ingezet om een bedrijfswebsite op te plaatsen.

Check daarom snel of jouw .enterprises domein nog beschikbaar is en vind een passend domein!


Waarom een .enterprises domein van sohosted kiezen?

Een .enterprises domein kun je bij de meeste webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .enterprises domein bij ons in goede handen is.

Tip! Bestel naast je domein ook een webhostingpakket om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen. Je hebt al een .enterprises domein + webhosting voor € 3,98 per maand!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .enterprises domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.enterprises domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.enterprises domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .enterprises domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .enterprises domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .enterprises domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun merk of bedrijf internationaal uit te breiden.
Tijdens het bestellen van je .enterprises domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .enterprises domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.