.estate domeinnaam registreren

Registreer je .ESTATE domein

€29,75
P/JAAR

Over de .estate domeinextensie

.estate achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op hoe goed je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn helpen jou om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe .estate domeinextensie laat zien wat je doet en waar jouw website over gaat.

Wanneer registreer je een .estate domeinnaam?

Estate is de Engelse benaming voor vastgoed/landgoed. Makelaars, woningcorporaties of bijvoorbeeld particulieren die een woning verhuren kunnen daarom veel baat hebben bij de .estate extensie. Met deze extensie wordt direct duidelijk wat het onderwerp van jouw site is. Doordat de .estate extensie internationaal gericht is, is deze extensie ook goed te gebruiken voor internationale bezoekers.

Check daarom snel of jouw .estate domein nog beschikbaar is en vind een passend .estate domein om je doelgroep nog beter te bereiken!


Waarom voor een .estate domein van sohosted kiezen?

Een .estate domein kun je bij de meeste webhosters wel registreren, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de verschillen in technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .estate domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .estate domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.estate domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.estate domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .estate domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .estate domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, wij krijgen dagelijks verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .estate domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om actief op de vastgoedmarkt te participeren. Het .estate domein is ook een prima alternatieve extensie voor makelaars of particulieren die vakantiewoningen in het buitenland beheren, verhuren of willen verkopen.
Tijdens het bestellen van je .estate domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .estate domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Dat is heel eenvoudig! Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.