.exchange domeinnaam registreren

Registreer je .EXCHANGE domein

€29,75
P/JAAR

Over de .exchange domeinextensie

.exchange achtergrondinformatie

Een goede domeinnaam met een geschikte domeinextensie heeft veel invloed op hoe goed je website wordt gevonden. Het .exchange domein is een van de recent gelanceerde extensies. Met de komst van de nieuwe extensies zijn er veel nieuwe mogelijkheden om een geschikte domeinextensie te vinden.

Zo pas een .exchange domeinnaam goed bij websites gerelateerd aan handel. Bekijk voor meer creatieve ideeën ook ons overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .exchange domeinnaam?

Exchange is de Engelse benaming voor ruilen. Exchange wordt vaak geassocieerd met de handel in de financiële wereld. Natuurlijk worden er veel meer goederen uitgewisseld. Omdat dit zo veel voorkomt, is de .exchange domeinextensie in het leven geroepen. Wil jij graag bepaalde goederen delen met andere mensen? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .exchange domeinextensie te registreren.


Waarom voor een .exchange domein van sohosted kiezen?

Wanneer je een .exchange domein wilt bestellen is het belangrijk om te kijken naar de verschillen in de technische mogelijkheden en prijzen tussen verschillende hosters. Hieronder lees je waar je precies op moet letten en waarom je .exchange domein bij SoHosted in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .exchange domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.exchange domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.exchange domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .exchange domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .exchange domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .exchange domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .exchange domein extensie worden ingezet. Een .exchange domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .exchange domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .exchange domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.